Práce, která má smysl

Nabízíme pracovní příležitosti. Hledáte-li stabilní zaměstnání, zázemí silné organiace a práci, která má smysl, přidejte se k nám!

Prázdniny pro běloruské děti

Děti z programu Adopce na dálku a jejich sourozenci jsou po roce opět na prázdninách v Česku. Děkujeme jejich dárcům za pomoc!

Pomáhejte nám pomáhat!

Pomáháte rádi? Vyberte si způsob, jak podpořit lidi, kteří to potřebují.

Nemocnice v Ugandě

10 let nám pomáháte zachraňovat životy. Pomáhejte, prosíme, i nadále.

HOVORY D aneb Mluvme o demenci

Domov se zvláštním režimem iniciuje pravidelné setkávání podpůrné skupiny pro pečující o osoby s demencí. Setkání se budou konat 1x měsíčně, každý 1. čtvrtek v měsíci od 17 do 19 hodin v Domově se zvláštním režimem, Renoirova 614/7, Praha 5 – Hlubočepy.

Místo: Domov se zvláštním režimem, Renoirova 614/7, Praha 5 – Hlubočepy
Termín: 7. 9. 2017, 17:00 — 7. 9. 2017, 19:00
Kategorie: Akce pro veřejnost

Podpůrná skupina pro pečující o osoby s demencí.

Rádi bychom rodinným pečujícím z řad rodin našich klientů i pečující veřejnosti nabídli možnost společného setkávání.

Cílem těchto setkání je dalším způsobem poskytovat podporu rodinným pečujícím v jejich nelehké roli.

Ve skupině pečujících je možné dozvědět se více o nemoci, jejím průběhu a poskytování péče, o způsobech komunikace s Vašimi blízkými, získat nové informace ze sociální oblasti i zdravotní péče, právní otázky ohledně institutů omezení svéprávnosti, …a hlavně v bezpečném prostředí sdílet své pocity a zážitky, problémy, se kterými se potýkáte, poslechnout i ostatní a předat své zkušenosti, i „jen“ o tom mluvit, vědět, že v tom nejsem sám.

Na setkání budeme zvát i hosty, odborníky v dané oblasti.

Kontaktní osoba:

Ing. Jitka Andresová