Pomáhejte nám pomáhat!

Pomáháte rádi? Vyberte si způsob, jak podpořit lidi, kteří to potřebují.

Nemocnice v Ugandě

10 let nám pomáháte zachraňovat životy. Pomáhejte, prosíme, i nadále.

Práce, která má smysl

Nabízíme pracovní příležitosti. Hledáte-li stabilní zaměstnání, zázemí silné organiace a práci, která má smysl, přidejte se k nám!

Poskytujeme materiální pomoc nejchudším rodinám

Díky Fondu evropské pomoci nejchudším osobám, Operačnímu programu potravinové a materiální pomoci, pomáháme osobám a domácnostem ohroženým chudobou a sociálním vyloučením. Nejchudší lidé získávají díky projektu zdarma potraviny, hygienické potřeby, základní domácí potřeby a textilní výrobky. V rámci projektu jsou nabízeny doprovodné aktivity přispívající k sociálnímu začleňování.

V případě, že byste věděli o člověku nebo rodině s dětmi žijícími v pražské arcidiecézi, která by potřebovala materiální podporu, dejte nám prosím vědět. Chceme pomáhat i lidem, kteří by sami o pomoc nepožádali, ačkoli žijí v hmotné nouzi.

Kontakt: Pavel Kopka, kopka.pavel@praha.charita.cz.

FEAD_MPSV

Projekt je financován z prostředků Fondu evropské pomoci nejchudším osobám prostřednictvím Operačního programu potravinové a materiální pomoci a státního rozpočtu ČR.