Zveme vás na Den otevřených dveří

U příležitosti svátku sv. Vincence z Pauly, zakladatele a patrona moderní charitativní práce, pořádá Charita celonárodní kampaň Den Charity. Arcidiecézní charita Praha vyhlašuje Den otevřených dveří ve svých střediscích sociálních služeb i v Centru zahraniční spolupráce. Přijďte se seznámit s našimi pracovníky, dozvědět se o tom, jak naše služby fungují a jaké je jejich zázemí. Těšíme se na vás.

Fatima se zapojila do projektu na pomoc sociálně potřebným

Pracovníci a dobrovolníci Centra pro tělesně postižené Fatima se zapojili do celonárodního projektu, v němž Charita distribuuje nejchudším lidem potravinovou a materiální pomoc (více o projektu). Ve spolupráci s Městskou částí Čakovice bylo otevřeno výdejní místo, kam mohou lidé pro pomoc přicházet.

Poděkování firmě Latecoere

Dobrovolníci z firmy Latecoere nám opět moc pomohli s údržbou a úklidem Centra pro tělesně postižené Fatima a také s úpravou zahrady, která obklopuje Centrum Fatima a sociální byty! Všem moc děkujeme za čas a ochotu. Panu Martinu Pojerovi z týmu Latecoere velké díky za zorganizování akce!

Den otevřených dveří

Arcidiecézní charita Praha pořádá Den otevřených dveří. Jste srdečně zváni!

Pozvánka.

Poděkování firmě ADC.net

Děkujeme firmě ADC.net za rozšíření zvýhodněných podmínek při zajištění internetu také rodinám v sociálních bytech v Třeboradicích. Před nedávnem poskytla firma ADC.net internet zdarma pro klienty Centra pro tělesně postižené Fatima.

Pomáhejte nám pomáhat!

Navštivte Penzion u sv. Kryštofa

Využijte služeb našeho penzionu.
Praha 10 - Záběhlice

TEL. 272 769 371