Přijmeme ředitele/ředitelku Domova pro seniory kardinála Berana

Více informací o nabízené pozici najdete v sekci Práce.

Zveme vás na Den otevřených dveří

U příležitosti svátku sv. Vincence z Pauly, zakladatele a patrona moderní charitativní práce, pořádá Charita celonárodní kampaň Den Charity. Arcidiecézní charita Praha vyhlašuje Den otevřených dveří ve svých střediscích sociálních služeb i v Centru zahraniční spolupráce. Přijďte se seznámit s našimi pracovníky, dozvědět se o tom, jak naše služby fungují a jaké je jejich zázemí. Těšíme se na vás.

Studenti proti samotě seniorů

Středoškolák Vojtěch Adam dochází jako dobrovolník do Domova pro seniory kardinála Berana. Tráví se seniory volný čas. A obohacuje to očividně obě strany. Trendu zvyšujícího se zájmu o dobrovolnictví si všímá článek Vladimíra Baráka v časopise Týden.

Výlet do dendrologické zahrady v Průhonicích

Při pravidelném setkání klientů a pracovníků Domova zaznělo přání podívat se do Průhonického parku. Bohužel nyní v parku probíhají rozsáhlé rekonstrukce chodníků, některé cesty jsou uzavřené, jiné špatně schůdné. Rozhodli jsme se proto navštívit Dendrologickou zahradu v Průhonicích.

Změny v jídelníčku v Domově pro seniory inspirované přáním klientů

Před nedávnem jsme zjišťovali pomocí dotazníků spokojenost našich klientů s jídlem. Hlavním cílem bylo zjistit, co jim v jídelníčku chybí, co mají rádi a naopak co jim až tak moc nechutná. A podle toho se zamyslet nad změnami.

Pomáhejte nám pomáhat!

Navštivte Penzion u sv. Kryštofa

Využijte služeb našeho penzionu.
Praha 10 - Záběhlice

TEL. 272 769 371