Obdarujte o Vánocích

nejen své blízké, ale i neznámé týrané. Obracíme se na vás s prosbou o dárek pro oběti domácího násilí.

Nemocnice v Ugandě

K záchraně životů stačí docela málo. Zapojte se, prosíme, do sbírky pro Českou nemocnici v Ugandě.

Tříkrálová sbírka 2018

Tříkrálová sbírka v pražské arcidiecézi podpoří seniory a matky s dětmi v tísni.

Práce, která má smysl

Hledáte-li stabilní zaměstnání, zázemí silné organiace a práci, která má smysl, přidejte se k nám!

Praha 10 umožnila setkání zájemců o sociální služby s jejich poskytovateli

Arcidiecézní charita Praha se již tradičně účastní Veletrhu sociálních a návazných služeb, který pořádá Městská část Praha 10. Rádi jsme ve středu 18. května při letošním pátém Veletrhu využili možnost setkat se se zájemci o sociální služby a informovat je blíže o tom, v jakých situacích jim mohou naše služby pomoci.

Pečovatelská služba Arcidiecézní charity Praha přestěhována

Do sídla Arcidiecézní charity Praha v Londýnské ulici v Praze 2 se přestěhovala z nedaleké Jugoslávské ulice pečovatelská služba. Zázemí pro osm pečovatelek tvoří nově kancelář uvolněná po reorganizaci prostor.

Veletrh sociálních služeb Prahy 12

Milé setkání našich pracovníků s veřejností a novými zájemci o naše sociální služby proběhlo na patnáctém ročníku veletrhu sociálních služeb Prahy 12. Uskutečnil ve čtvrtek 25. září 2014 na Sofijském náměstí v Praze 12. Prezentovali jsme především práci Pečovatelské služby a Centra pro tělesně postižené Fatima.

Veletrh sociálních služeb v Praze 10

Městská část Praha 10 pořádala Veletrh sociálních služeb. Svou činnost zde představila i Arcidiecézní charita Praha.
Městská část Praha 10 je pro pražskou Charitu důležitým partnerem: finančně podporuje Středisko pečovatelské služby, zástupce Arcidiecézní charity Praha se zapojuje do komunitního plánování sociálních služeb na území Prahy 10. V neposlední řadě je Charita partnerem v projektu MČ Praha 10 v oblasti vzdělávání pracovníků pro sociální služby.

Fotografická soutěž pro seniory (klienty Charity)

Charita Česká republika vyhlašuje pro své klienty fotografickou soutěž na téma „Charita očima seniorů“. Zájemci o účast mohou své digitální fotografie v tiskové kvalitě zasílat do 31.7.2012, nejlépe prostřednictvím pracovníků zařízení, jehož jsou klientem. Nejlepší fotografie budou oceněny a vznikne z nich putovní výstava.

Pomáhejte nám pomáhat!

Navštivte Penzion u sv. Kryštofa

Využijte služeb našeho penzionu.
Praha 10 - Záběhlice

TEL. 272 769 371