Obdarujte o Vánocích

nejen své blízké, ale i neznámé týrané. Obracíme se na vás s prosbou o dárek pro oběti domácího násilí.

Nemocnice v Ugandě

K záchraně životů stačí docela málo. Zapojte se, prosíme, do sbírky pro Českou nemocnici v Ugandě.

Tříkrálová sbírka 2018

Tříkrálová sbírka v pražské arcidiecézi podpoří seniory a matky s dětmi v tísni.

Práce, která má smysl

Hledáte-li stabilní zaměstnání, zázemí silné organiace a práci, která má smysl, přidejte se k nám!

Fotografická soutěž pro seniory (klienty Charity)

Charita Česká republika vyhlašuje pro své klienty fotografickou soutěž na téma „Charita očima seniorů“. Zájemci o účast mohou své digitální fotografie v tiskové kvalitě zasílat do 31.7.2012, nejlépe prostřednictvím pracovníků zařízení, jehož jsou klientem. Nejlepší fotografie budou oceněny a vznikne z nich putovní výstava.

Web Aktivní senioři

U příležitosti Evropského roku aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity prezentuje Charita Česká republika na portále www.seniori.charita.cz informace pro seniory, kteří potřebují poradit, pomoci nebo se chtějí aktivně zapojit do práce Charity.

Nabízíme služby stacionáře pro seniory

Denní a Týdenní stacionář pro seniory v Praze 5 nabízí volná místa pro přijetí nového klienta. Zájemci z řad seniorů i pečujících rodin si mohou zařízení prohlédnout a získat více informací každý všední den po předchozí domluvě.

Blogování o návštěvě ve Stacionáři pro seniory

„V dámském klubu“ zní název příspěvku na blogu autorky, jejíž maminka využívá služeb charitního Stacionáře pro seniory: „Ve společenské místnosti byl právě dámský klub. Sedm přítomných seniorek bylo oblečeno ve společenských úborech, měly před sebou odpolední kávu, lázeňskou oplatku, potichu ukusovaly a poslouchaly taneční melodie... Dámy obsluhovala jedna z nejmilejších pečovatelek – Lucinka. Je vlídná a milá, šíří kolem sebe takovou pohodu, že jsem nabyla dojmu, že jsme doma a už beru seniorky jako členy rodiny.“ Čtěte celý příspěvek.

Pomáhejte nám pomáhat!

Navštivte Penzion u sv. Kryštofa

Využijte služeb našeho penzionu.
Praha 10 - Záběhlice

TEL. 272 769 371