Adventní výzva

Potřebujete pomoci?

Pokud jste se vinou koronavirové krize ocitli v tíživé situaci, nabízíme pomoc.

Pomáháme těm nejchudším

V Indii, Ugandě a Zambii pomáháme lidem, kteří žijí pod hranicí chudoby.

Adventní výzva
Potřebuji pomoci
Pomoc do zahraničí

Aktuálně

1. prosince Od dnešního dne posilujeme pomoc lidem bez domova. Až do konce března zajišťujeme chod krizové noclehárny v Praze Malešicích. Bude otevřená 24 hodin denně a poskytne azyl 30 lidem.

30. listopadu Vyslechněte rozhovor se sestrou Radimou Ivančicovou na téma bezdomovectví. Ecclesia podcast

27. listopadu Zapojte se do naší Adventní výzvy. Obdarujte o Vánocích nejen své blízké. Přispějte na potravinovou pomoc lidem v nouzi. Více

Všechny novinky

Skupina lidí

24 500  lidí,

ke kterým se v pražské arcidiecézi dostane charitní pomoc.

Dar (srdce nad rukou)

70  služeb

provozujeme společně s Charitami v regionech.

Budík

100  let

jsme zde pro vás. Provoz jsme zahájili již v roce 1919.

Globus

162  zemí,

v nichž pomáhá síť Charity.

V jakých zemích pomáháme

Pomoc druhým není snadná věc. Jeden si myslel, jak skvěle pomáhá druhým, a přitom ubližoval, kde mohl. Pomocí urážel, pomáhal těm, kdo pomoc nepotřebovali, a zlomenou duši kytoval sádrou… I mně se občas stalo, že moje dobře myšlená věc druhé potrápila. A vím, že pomáhat se musí umět. Proto už dlouhá léta podporuji odborníky na pomoc z Arcidiecézní charity Praha a věřím jim v tom. Snažím se být u jejich akcí, a když přijdou Tři králové, tak jim dám nějaké to tajemství, které spojuje lidi dobré vůle.

Vladimír Kořen Další podporovatelé

Jsme profesionalita, poctivost a tradice.

Jsme křesťanská organizace pomáhající lidem v nouzi – seniorům, rodinám v tísni, lidem s postižením a těm, kdo jsou na okraji společnosti. Nejchudším lidem v rozvojových zemích zpřístupňujeme vzdělání, zdravotní péči a pracovní příležitosti.

Hodnoty, které zastáváme

Stužka