Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Indie Indie

Věk:

8 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Venkatesh (námezdní dělník)

Sangeetha (bez zaměstnání)

Děti

bratr Punith Raj (4 roky)

Vzdělání a zájmy

Škola

Government Higher Primary School

Tabule (ABC)

2. třída

Formulář

matematika

Zaměstnanec

doktorka

Hobby

hraní místní hry Ludo

Více o dítěti

Dobrý den, já se jmenuji Bindushri a chodím už do 2. třídy. Jsem trochu stydlivá, ale mám partu kamarádů, se kterými chodím každé ráno do školy. Jsou to 4 kilometry, a tak si cestou vždycky povídáme. Ve škole se mi to moc líbí a myslím, že mi to učení i dobře jde. Jednou bych se chtěla stát lékařkou a pomáhat lidem, tak se musím hodně snažit. Po škole pomáhám mamince s nádobím. Když máme mé oblíbené nudle Maggi, tak občas i před umytím nádobí dojídám zbytky po ostatních, když tedy jsou. Také moc ráda zpívám, baví mě filmy pro děti anebo ráda pozoruji a hraji se zvířátky. Ale nesnáším hmyz!

Bydlím s maminkou, tátou a mladším bráškou ve vesnici Magge. Máme malý domek, kde je kuchyň, koupelna a jedna další místnost, kde jsme spolu přes den a večer tam spíme všichni pohromadě. Maminka se stará o domácnost a tatínek pracuje jako námezdní dělník. Bohužel vydělává málo peněz a to nestačí na všechny potřebné věci, školu, jídlo, oblečení a ostatní věci. Někdy je to tedy opravdu těžké. Ale večer si všichni společně sedneme k jídlu a povídáme si, co jsme za celý den zažili – na to se vždycky těším! (MB)

Vytisknout profil   ID: 38476

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

8 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)