Tento student již svého "adoptivního rodiče" našel. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Zambie Zambie

Věk:

23 let

Pohlaví:

muž

667 Kč / měsíc

8 000 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Chilengi Samalesu (zemřel)

Aminasa Chilengi (zemřela)

Děti

sestra Ruth Samalesu (18 let)

bratr Elijah Samalesu (17 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

Solwezi Trades Institute

Tabule (ABC)

2. ročník VŠ

Formulář

matematika

Zaměstnanec

laborant

Hobby

fotbal

Více o studentovi

Dobrý den, jmenuji se Okran a pocházím z kmene Lunda, který se nachází v severozápadní části Zambie. Nejšťastnější den v mém životě byl, když jsem se dozvěděl, že jsem úspěšně složil přijímací zkoušku na střední školu. Později mi to otevřelo dveře na vysokou školu, kde momentálně studuji – Solwezi Trades Institute. Dostal jsem se sice na obor pohostinství, kde jsem teď v druhém ročníku, ale nejvíce ze všeho bych si přál pracovat ve zdravotnictví. Doufám, že se mi v budoucnu podaří doplnit vzdělání a splnit si svůj sen.

Můj tatínek zemřel při autonehodě a maminka na malárii – jsem tedy sirotek. O mě a moje sourozence se starají teta a strýc. Moje teta prodává fazole a zeleninu, které pěstujeme u nás na pozemku. Strýcovi se také nedostalo odborného vzdělání, a tak pracuje, kde se dá. Jako rodina se potkáváme s nedostatkem financí, a tak často nemáme možnost si koupit ani to nejzákladnější. Náš dům je postaven z nepálených cihel, které jsme si sami vyrobili. Vodu čerpáme ze společné studně ve vesnici. Nemáme zavedenou elektřinu, a tak vaříme na uhlí venku. Většinou máme jen jedno teplé jídlo denně. (PS)

Vytisknout profil   ID: 26152

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Zambie Zambie

Věk:

23 let

Pohlaví:

muž

667 Kč / měsíc

8 000 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)