Země:

Rodina

Rodiče

Rudramani (trhovec)

Manjamma (pracovnice v zemědělství)

Děti

bratr Thippe Swamy (15 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

Government School

Tabule (ABC)

7. třída ZŠ

Formulář

angličtina

Zaměstnanec

policista

Hobby

zpěv a sbírání obrázků

Více o dítěti

Ahoj, mé jméno je Sanjay a chodím do sedmé třídy. Ostatní o mě říkají, že jsem velmi talentovaný. Ve škole mám opravdu dobrý prospěch a účastním se vědomostních i matematických soutěží. Už jsem vyhrál i několik cen. Mám dobrý vztah se svými spolužáky, kterým pomáhám, když to potřebují. Mým velkým koníčkem je zpěv, hlavně lidových písní, a také týmový sport kabaddi, ve kterém spolu s ostatními kluky z týmu reprezentujeme naši školu na utkáních. Až budu dospělý, rád bych se stal dobrým a čestným policistou, abych mohl chránit lidi, kteří to potřebují.

Žiji spolu s rodiči a bratrem Thippe ve vesnici Thimapanahalli. Můj táta je hendikepovaný a živí se jako prodejce zeleniny na místních trzích. Máma pracuje na poli jako rolnice. Kraj, ve kterém žijeme je bohužel velmi suchý, prší tu jen zřídka a tak se často stává, že mají rodiče málo práce a velice nízký příjem. Pro oba je důležité, abychom s bratrem studovali. Tvrdě pracují, aby nám školu mohli zajistit. Bohužel nám i přes jejich snahu peníze na školu nestačí, a pokud se nám nedostane nějaké podpory, budu se muset se studiem rozloučit.

Vytisknout profil   ID: 36798

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

12 let

Pohlaví:

chlapec

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Podpořit dítě

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)