Tento student již svého "adoptivního rodiče" našel. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Uganda Uganda

Věk:

22 let

Pohlaví:

muž

709 Kč / měsíc

8 500 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Makanga Pontiano (tesař)

Nalwadda Josephine (prodavačka)

Děti

bratr Lillian Nanyombi (23 let)

bratr Herman Wasswa (16 let)

sestra Christine Nakato (16 let)

sestra Mariam Nakityo (9 let)

bratr Adrian Peter Kafuuma (3 roky)

Vzdělání a zájmy

Škola

Uganda Matyre's National MajorSeminary Alokolum Gulu

Tabule (ABC)

2. ročník filozofie

Formulář

řečtina

Zaměstnanec

kněz a farmář

Hobby

volejbal, fotbal

Více o studentovi

Dobrý den, jmenuji se Waynand. Pracovitost a samostatnost jsou vlastnosti, které se v sobě snažím pěstovat. Prý patřím k nejlepším studentům ve třídě. Snažím se být pro ostatní příkladem a povzbuzovat je při studiu. V povaze mám také odhodlanost a chuť do života a často sloužím oporou pro bratry, kteří o svém poslání pochybují nebo se ho chtějí vzdát. Stojím si za veškerým svým počínáním a vždy držím své slovo. Ve volném čase rád poslouchám hudbu a čtu si, také mám rád dobrodružství a práci na zahradě.

Většinu času trávím v semináři a doma jsem jen o prázdninách. Otec pracuje jako tesař. Od někoho se tuto práci kdysi naučil a teď je to hlavní zaměstnání. S dalšími muži si pronajímají dílnu, kde vyrábějí nábytek. Občas musí dlouho čekat mezi zakázkami, takže peněz nakonec stejně není příliš moc. Matka má stánek a prodává zeleninu, aby si něco přivydělala. Čtyři z mých sourozenců stále ještě studují a vyžadují podporu rodičů. Sestra a bratr mají končit základku, ale byli posláni domů kvůli dluhům za školní docházku. Jakákoli pomoc bude velkou úlevou pro nás.

Vytisknout profil   ID: 36833

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Uganda Uganda

Věk:

22 let

Pohlaví:

muž

709 Kč / měsíc

8 500 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)