Pomozte seniorům

Zapomenutý Domov pro seniory, lidi s postižením a nemocné v běloruském Kryčevě potřebuje naši pomoc.

Čtěte více informací...

Nemocnice v Ugandě

K záchraně životů stačí docela málo. Zapojte se, prosíme, do sbírky pro Českou nemocnici v Ugandě.

Pomáhejte pomáhat!

Pomáháte rádi? Vyberte si způsob, jak podpořit lidi, kteří to potřebují.

Nové sídlo Farní charity Příbram požehnal biskup Karel Herbst

Rozšíření služeb umožní Farní charitě Příbram její nové sídlo v Jiráskových sadech. Rekonstruované prostory, které jsou tři krát větší než původní sídlo na příbramském náměstí, dnes požehnal Mons. Karel Herbst.

Nové sídlo poskytne zázemí pro všechny terénní služby Farní charity Příbram, které zahrnují ošetřovatelskou službu, pečovatelskou, odlehčovací službu a sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Do stejného objektu plánuje Charita přesunout také svůj denní stacionář pro seniory.

„Podařilo se nám nejenom vylepšit zázemí pro naše zaměstnance, ale i vybudovat klubovnu pro děti z rodin, které se ocitly v tíživé životní situaci. Větší prostory, které jsme dlouho postrádali, jsou pro nás motivací ke zlepšení a rozšíření našich stávajících služeb,“ řekl během setkání ředitel Farní charity Příbram Ing. Jiří Kala. Letošní rok, kdy Farní charita Příbram slaví 25. výročí svého působení, je tak podle něj pro Farní charitu přelomový.

Pracovnice Farní charity Příbram s Mons. Karlem HerbstemMons. Karel Herbst žehná nové prostory Farní charity Příbram

Reportáž TV Fonka Příbram:

Pomáhejte nám pomáhat!

Navštivte Penzion u sv. Kryštofa

Využijte služeb našeho penzionu.
Praha 10 - Záběhlice

TEL. 272 769 371