Pomozte seniorům

Zapomenutý Domov pro seniory, lidi s postižením a nemocné v běloruském Kryčevě potřebuje naši pomoc.

Čtěte více informací...

Nemocnice v Ugandě

K záchraně životů stačí docela málo. Zapojte se, prosíme, do sbírky pro Českou nemocnici v Ugandě.

Pomáhejte pomáhat!

Pomáháte rádi? Vyberte si způsob, jak podpořit lidi, kteří to potřebují.

Centrem Prahy prošel tříkrálový průvod na velbloudech. Připomněl lidem probíhající Tříkrálovou sbírku Charity

Tříkrálový průvod, který pořádala již potřetí Arcidiecézní charita Praha, je oslavou svátku Tří králů a připomíná Tříkrálovou sbírku na pomoc potřebným lidem. Průvod vyšel dnes odpoledne za velké pozornosti kolemjdoucích z Malé Strany v centru Prahy. Postavy oděné jako starozákonní mudrci prošly historickým centrem Prahy přes Karlův most na Staré Město. Podle biblické legendy předali králové své dary nově narozenému Ježíškovi v živém Betlémě na Staroměstském náměstí.

V podání špičkových hudebníků, mj. sólistů Národního divadla, pak na Staroměstském náměstí zazněla Česká mše vánoční Jakuba Jana Ryby. Pod vedením Jana Rezka vystoupil Svatojakubský orchestr a sbory: Svatojakubský sbor, Strahovský chrámový sbor, Karlovarský pěvecký sbor, Vysokoškolský umělecký soubor UK, Magistrae Raconenses a Pěvecký sbor ČVUT. Jako sólisté vystoupili Lucie Silkenová (soprán), Lenka Šmídová (alt), Martin Slavík (tenor) a Luděk Vele (bas). Na varhany hrál Vladimír Roubal.

Pomáhejte nám pomáhat!

Navštivte Penzion u sv. Kryštofa

Využijte služeb našeho penzionu.
Praha 10 - Záběhlice

TEL. 272 769 371