Pomozte seniorům

Zapomenutý Domov pro seniory, lidi s postižením a nemocné v běloruském Kryčevě potřebuje naši pomoc.

Čtěte více informací...

Nemocnice v Ugandě

K záchraně životů stačí docela málo. Zapojte se, prosíme, do sbírky pro Českou nemocnici v Ugandě.

Pomáhejte pomáhat!

Pomáháte rádi? Vyberte si způsob, jak podpořit lidi, kteří to potřebují.

Fotografická soutěž pro seniory (klienty Charity)

Charita Česká republika vyhlašuje pro své klienty fotografickou soutěž na téma „Charita očima seniorů“. Zájemci o účast mohou své digitální fotografie v tiskové kvalitě zasílat do 31.7.2012, nejlépe prostřednictvím pracovníků zařízení, jehož jsou klientem. Nejlepší fotografie budou oceněny a vznikne z nich putovní výstava.

Web Aktivní senioři

U příležitosti Evropského roku aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity prezentuje Charita Česká republika na portále www.seniori.charita.cz informace pro seniory, kteří potřebují poradit, pomoci nebo se chtějí aktivně zapojit do práce Charity.

Nabízíme služby stacionáře pro seniory

Denní a Týdenní stacionář pro seniory v Praze 5 nabízí volná místa pro přijetí nového klienta. Zájemci z řad seniorů i pečujících rodin si mohou zařízení prohlédnout a získat více informací každý všední den po předchozí domluvě.

Blogování o návštěvě ve Stacionáři pro seniory

„V dámském klubu“ zní název příspěvku na blogu autorky, jejíž maminka využívá služeb charitního Stacionáře pro seniory: „Ve společenské místnosti byl právě dámský klub. Sedm přítomných seniorek bylo oblečeno ve společenských úborech, měly před sebou odpolední kávu, lázeňskou oplatku, potichu ukusovaly a poslouchaly taneční melodie... Dámy obsluhovala jedna z nejmilejších pečovatelek – Lucinka. Je vlídná a milá, šíří kolem sebe takovou pohodu, že jsem nabyla dojmu, že jsme doma a už beru seniorky jako členy rodiny.“ Čtěte celý příspěvek.

Pomáhejte nám pomáhat!

Navštivte Penzion u sv. Kryštofa

Využijte služeb našeho penzionu.
Praha 10 - Záběhlice

TEL. 272 769 371