Zapojte se aktivně do Tříkrálové sbírky, která probíhá pravidelně od 1. do 14. ledna a pojďte s námi koledovat. Připojte se k desetitisícům dobrovolníků, kteří v kostýmech tří králů potěší lidi koledou a získají příspěvky na pomoc potřebným.

Místo: Praha
Typ vztahu: Dobrovolník

Být koledníkem znamená překonat sám sebe, ve chladném počasí nachodit několik kilometrů, mít odvahu oslovit člověka a především mít schopnost předat radost a potěšit a vzájemně se obdarovat. Odměnou je pak dobrý pocit, že jste udělali něco nesobeckého pro ostatní.

Možná potkáte i nové přátele, nebo zjistíte, že dobrovolnictví je zajímavá a inspirativní věc a budete sám dál aktivně pomáhat a zlepšovat život lidem ve vašem okolí. Koledník má odpovědnost, reprezentuje největší neziskovou organizaci a dobré jméno Tříkrálové sbírky, která má pevně stanovená pravidla.

Chcete-li se do Tříkrálové sbírky zapojit, pošlete nám kontakt (není nutné zasílat životopis, ten je vyžadován u uchazečů o pracovní, nikoli dobrovolnické pozice).

Mám zájem o tuto pozici

Odesláním zprávy souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google

Kontaktní osoba

Mgr. Pavel Šimek

zástupce ředitele

Logo na pozadí

Nenašli jste vhodnou pozici pro Vás? Kontaktujte nás.

Mgr. Pavel Šimek

zástupce ředitele

Sdílíte stejné hodnoty jako my?

Dar (srdce nad rukama)

Lidskost

Charitní služba vyžaduje nasazení celého člověka. Svým osobním přístupem vtiskují pracovníci Charity běžným pracovním postupům charakter služby lásky bližním.

Konverzace

Poctivost

Pracujeme poctivě. Usilujeme o nejlepší řešení pro ty, kterým pomáháme. Nehledáme zkratky, které by nám usnadnili práci na úkor kvality.

Skupina lidí

Solidarita

Solidarita je pro nás postojem empatie, s níž se snažíme vcítit do situace chudých a potřebných a vidět svět z jejich perspektivy.

Vysokoškolská čepice

Profesionalita

Usilujeme o vysokou kvalitu naší práce, na které často závisejí těžké životní osudy. Je nám vlastní postoj celoživotního vzdělávání.

Co nabízíme

Ruce

Smysluplnost

Výsledky naší práce reálně ovlivňují k lepšímu životy lidí, kteří se ocitli v nouzi. Ať pracujete na jakékoli pozici, vaší prací se na tomto výsledku podílíte.

Diplom

Profesní růst

Jsme silná organizace s velkým množstvím služeb a projektů, která nabízí možnost dalšího profesního rozvoje.

Zaměstnanec

Životní poslání

Nabízíme účast na díle, které se může stát vaším životním posláním. Charita není zaměstnání, Charita je životní styl a poslání.

Dar (srdce nad rukou)

S Boží pomocí

„Když nestaví dům Hospodin, marně se lopotí, kdo ho stavějí… Marné je časně vstávat, dlouho vysedávat u práce, jíst chléb námahy.“ (Žalm 127)