Poradna Magdala hledá do týmu pracovníků kolegu s vystudovaným oborem sociální práce, psychologie nebo speciální pedagogika. Služby poskytované v rámci Poradny Magdala zahrnují odborné sociální poradenství, krizovou pomoc, zajištění bezpečného ubytování s utajenou adresou, asistenci při jednání s úřady a sociálně terapeutické služby.

Místo: Praha
Typ vztahu: Plný úvazek
Nástup od: červenec/srpen 2020

Pracovní náplň:

Získáte zkušenosti s náročnou cílovou skupinou, budete součástí velké stabilní organizace a zároveň malého týmu profesionálů s vypracovanými postupy práce.

• poskytování sociálně právního a socioterapeutického poradenství uživatelům služby jednotlivcům, párům i rodinám
  • zabezpečování sociální agendy včetně řešení sociálně právních problémů
  • vedení dokumentace uživatelů, doprovody uživatelů
  • provádění analytické, metodické a koncepční činnosti v sociální oblasti
  • účast na jednání se správními orgány a jinými organizacemi v zájmu uživatelů

Váš profil:

• vzdělání VŠ sociální práce / psychologie/ speciální pedagogika (či jiné obory v souladu se zákonem o sociálních službách 108/2006 Sb.) nebo vzdělání podle zákona č. 359/1999 Sb.
  • praxe v oblasti sociálních služeb a zkušenost s přímou prací s uživateli služeb min. 5 let
  • sebezkušenostní psychoterapeutický výcvik alespoň započatý výhodou
  • zodpovědnost, svědomitost, schopnost pohotových reakcí, osobnostní vyzrálost, schopnost udržení neutrality a pevných hranic při práci s cílovou skupinou
  • schopnost pracovat samostatně i v týmu
  • bezúhonnost
  • znalost práce na PC (Word, Excel, Internet)
  • ochotu dále se vzdělávat v dané oblasti práce
  • orientace v křesťanském prostředí vítána
  • dovednost řídit osobní automobil – řidičský průkaz typu B

Nabízíme:

• smysluplnou a odpovědnou práci na plný úvazek
  • zázemí silné organizace, která je součástí katolické církve
  • možnost dalšího profesního rozvoje
  • spolupráci v týmu pracovníků v příjemném prostředí

Své životopisy a motivační dopisy zasílejte do 15. 7. 2020.

Vybraní uchazeči budou pozváni k osobním pohovorům.

Mám zájem o tuto pozici

Odesláním zprávy souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google

Kontaktní osoba

Mgr. Šárka Dršková

ředitelka Poradny Magdala

Logo na pozadí

Nenašli jste vhodnou pozici pro Vás? Kontaktujte nás.

Mgr. Pavel Šimek

zástupce ředitele

Sdílíte stejné hodnoty jako my?

Dar (srdce nad rukama)

Lidskost

Charitní služba vyžaduje nasazení celého člověka. Svým osobním přístupem vtiskují pracovníci Charity běžným pracovním postupům charakter služby lásky bližním.

Konverzace

Poctivost

Pracujeme poctivě. Usilujeme o nejlepší řešení pro ty, kterým pomáháme. Nehledáme zkratky, které by nám usnadnili práci na úkor kvality.

Skupina lidí

Solidarita

Solidarita je pro nás postojem empatie, s níž se snažíme vcítit do situace chudých a potřebných a vidět svět z jejich perspektivy.

Vysokoškolská čepice

Profesionalita

Usilujeme o vysokou kvalitu naší práce, na které často závisejí těžké životní osudy. Je nám vlastní postoj celoživotního vzdělávání.

Co nabízíme

Ruce

Smysluplnost

Výsledky naší práce reálně ovlivňují k lepšímu životy lidí, kteří se ocitli v nouzi. Ať pracujete na jakékoli pozici, vaší prací se na tomto výsledku podílíte.

Diplom

Profesní růst

Jsme silná organizace s velkým množstvím služeb a projektů, která nabízí možnost dalšího profesního rozvoje.

Zaměstnanec

Životní poslání

Nabízíme účast na díle, které se může stát vaším životním posláním. Charita není zaměstnání, Charita je životní styl a poslání.

Dar (srdce nad rukou)

S Boží pomocí

„Když nestaví dům Hospodin, marně se lopotí, kdo ho stavějí… Marné je časně vstávat, dlouho vysedávat u práce, jíst chléb námahy.“ (Žalm 127)