Práce, která má smysl

Nabízíme pracovní příležitosti. Hledáte-li stabilní zaměstnání, zázemí silné organiace a práci, která má smysl, přidejte se k nám!

Prázdniny pro běloruské děti

Děti z programu Adopce na dálku a jejich sourozenci jsou po roce opět na prázdninách v Česku. Děkujeme jejich dárcům za pomoc!

Pomáhejte nám pomáhat!

Pomáháte rádi? Vyberte si způsob, jak podpořit lidi, kteří to potřebují.

Nemocnice v Ugandě

10 let nám pomáháte zachraňovat životy. Pomáhejte, prosíme, i nadále.

Naše sociální služby

Poskytujeme sociální a zdravotní služby v 10 střediscích v Praze a Středočeském kraji. Pomáháme těm, kteří se ocitli v tíživé životní situaci nebo na okraji společnosti. Podrobné informace o jednotlivých službách najdete také v aktuální Výroční zprávě Charity Praha. Pokud nenajdete požadovanou službu v naší nabídce, obraťte se na naši Poradnu pro lidi v tísni. Můžete také vyhledávat službu v charitní síti v celé České republice nebo v registru všech poskytovatelů sociálních služeb, který spravuje Ministerstvo práce a sociálních věcí.

Komu umíme pomoci

Kontaktní osoba pro oblast kvality sociálních služeb

Mgr. Eva Hradečná

Farní Charity

Součástí charitní sítě pomoci v pražské arcidiecézi jsou také profesionální a dobrovolnické farní Charity. V naší arcidiecézi pracuje 40 farních Charit.

POMÁHEJTE NÁM POMÁHAT!

Podpořte naše sociální a zdravotní služby pro lidi, kteří potřebují naši pomoc.
Podpořte nás finančním darem