Země:

Podpořit dítě

Rodina

Rodiče

Durgu Haller (námezdní dělník)

Indira Haller (námezdní dělnice)

Děti

bratr Naveen Haller (4 roky)

Vzdělání a zájmy

Škola

Lower Primary School, Moodkoni

Tabule (ABC)

1. třída ZŠ

Formulář

kannadština

Zaměstnanec

policista

Hobby

zahradničení

Více o dítěti

Ahoj, jmenuji se Kumar a ostatní o mě říkají, že jsem hodný a všímavý kluk. Jsem hodně kamarádský, a tak mám spoustu přátel, se kterými si hrajeme, zkoušíme nové věci a objevujeme svět. Ve škole mi to jde dobře, včas plním všechny úkoly a dobře si pamatuji věci, které se učíme. Když jsme se teď kvůli pandemii museli učit doma, byl jsem z toho smutný, protože mi chybí spolužáci a taky naši učitelé. Naštěstí jsem se doma mohl učit s malým bráškou Naveenem. Oba jsme moc rádi, když nám s učením pomáhá dědeček. Vypráví nám spoustu zajímavých příběhů. Když mám volno, moc rád kreslím, hlavně pávy nebo sázím různé kytky a pomáhám mamince s prací na zahradě.

Bydlím spolu s rodiči, bratrem a dědečkem. Náš dům je malý a skromný. Nemáme vlastní zdroj vody, a tak pro ni musíme chodit do veřejné studny. Máme také malé políčko s kokosovníky, rodiče se snaží prodávat kokosové ořechy, abychom měli trochu peněz navíc. Máma i táta pracují na poli, jen příležitostně, když jim někdo nabídne práci. Nemají žádné vzdělání a tak mohou dělat jen nekvalifikovanou práci za málo peněz. Během pandemie byli tři měsíce bez práce a naše rodina se tak dostala do velké nouze. Moc bych si přál chodit i dál do školy a dostat možnost být vzdělaný. Vím, že bez vzdělání nebudu mít žádnou šanci na lepší budoucnost.

Vytisknout profil   ID: 36838

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

7 let

Pohlaví:

chlapec

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Podpořit dítě

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)