Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Hobby

zpívání písniček, kreslení

Více o dítěti

Jmenuju se Namitha a říkají o mně, že mám spoustu energie, a že se vždycky chovám slušně. Chodím do třetí třídy, a kromě výuky ve škole navštěvuju taky hodiny tance a zpívání. Škola mě moc baví a jednou bych se chtěla stát učitelkou. Ráda sbírám od kamarádů různé výhonky a sazeničky, které pak zasadím a pěstuju na našem dvorku. Doma proto pomáhám hlavně s prací na zahradě, a taky se často starám o své mladší sourozence.

Moje maminka je v domácnosti a tatínek pracuje jako rolník. Rolnické práce vykonává hlavně v monsunovém období, mimo sezónu pak shání jiná zaměstnání, chodí třeba po domácnostech a prodává ryby. Jeho příjem je nízký a nepravidelný, a přitom se s maminkou starají nejen o mě a mé dva sourozence, ale i o duševně nemocného strýce a nemocnou babičku. Proto by byli moji rodiče vděční za každou finanční výpomoc, aby mi mohli zajistit dobré vzdělání a lepší budoucnost.

Vytisknout profil   ID: 36016

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573 (po-čt: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

8 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573 (po-čt: 8-16 hod)