Tato studentka již svého "adoptivního rodiče" našla. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Indie Indie

Věk:

21 let

Pohlaví:

žena

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Krishna Gouda (pomocný pracovník na univerzitě)

Jaya Gouda (žena v domácnosti)

Děti

bratr Tilak Gouda (19 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

BSS Community College

Tabule (ABC)

Diplomový kurz operační techniky ve zdravotnictví, 1. ročník

Formulář

angličtina

Zaměstnanec

technička operačního sálu

Hobby

čtení knih

Více o studentce

Ahoj, moje jméno je Pallavi a zapsala jsem se na kurz se zaměřením na operační technologie ve zdravotnictví. Moc ráda bych ho dokončila, protože bych potom měla větší šanci na dobře placenou práci, která by mě navíc i bavila. Ve volném čase si nejraději čtu nebo něco vařím. Jsem celkem puntičkářka a ráda pomáhám ostatním lidem. Cítím se dobře ve společnosti ostatních lidí a baví mě týmová spolupráce.

Žiju se svými rodiči a mladším bratrem Tilakem, který momentálně navštěvuje předuniverzitní studium, a stejně jako já, by potom rád pokračoval i dále. Maminka nechodí do práce. Má totiž na starosti péči o dům a chod celé domácnosti. Snažíme se jí s bratrem pomáhat, jak jen to jde. Táta svou prací nevydělává moc peněz a z jeho skromné výplaty musí živit nás všechny a navíc ještě platit za naše studium. Máme kousek půdy, na kterém pěstujeme pár plodin. Oba naši rodiče nás ve vzdělání vždy podporovali a jejich velkým přáním je, abychom v budoucnu získali dobrou práci a vydělávali dostatek peněz na vše potřebné. V současné situaci by ale potřebovali finanční pomoc.

Vytisknout profil   ID: 36559

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

21 let

Pohlaví:

žena

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573 (po-pá: 8-16 hod)