HOVORY D aneb Mluvme o demenci

Místo: Domov se zvláštním režimem, Renoirova 614/7, Praha 5 – Hlubočepy Termín: 2. 3. 2020, od 17:00

HOVORY D aneb Mluvme o demenci

Podpůrná skupina pro pečující o osoby s demencí

Domov se zvláštním režimem iniciuje pravidelné setkávání podpůrné skupiny pro pečující o osoby s demencí. Setkání se konají 1x za dva měsíce, vždy 1. pondělí od 17 do 19 hodin v Domově se zvláštním režimem, Renoirova 614/7, Praha 5 – Hlubočepy.

Rádi bychom rodinným pečujícím z řad rodin našich klientů i pečující veřejnosti nabídli možnost společného setkávání.

Cílem těchto setkání je dalším způsobem poskytovat podporu rodinným pečujícím v jejich nelehké roli.

Ve skupině pečujících je možné dozvědět se více o nemoci, jejím průběhu a poskytování péče, o způsobech komunikace s Vašimi blízkými, získat nové informace ze sociální oblasti i zdravotní péče, právní otázky ohledně institutů omezení svéprávnosti, …a hlavně v bezpečném prostředí sdílet své pocity a zážitky, problémy, se kterými se potýkáte, poslechnout i ostatní a předat své zkušenosti, i „jen“ o tom mluvit, vědět, že v tom nejsem sám.

Na setkání zveme i hosty, odborníky v dané oblasti.

Ing. Jitka Andresová

pečovatelka Domova se zvláštním režimem

Další chystané akce

Postní almužna: Pomáhejte půstem!

Datum konání: 26. 2. - 9. 4. 2020

Připravujeme 29. benefiční koncert