Hledáme do týmu pracovníků Domova se zvláštním režimem pracovníka/pracovnici v sociálních službách (místo výkonu práce Renoirova 614/7, Praha 5 - Hlubočepy).

Místo: Praha
Typ vztahu: DPČ nebo DPP
Nástup od: dle dohody

Domov se zvláštním režimem je malé pobytové zařízení s kapacitou 8 lůžek. Posláním Domova je umožnit těm, kteří potřebují pomoc a podporu z důvodu postižení Alzheimerovou chorobou nebo dalšími typy demencí, žít důstojně a klidně v důvěrném a bezpečném prostředí. Při poskytování pomoci se zaměřujeme především na individuální potřeby klientů. Míra poskytnuté pomoci a podpory zachovává v co největším rozsahu schopnost klientů. Podporujeme přirozenou vazbu klientů na rodinu a přátele. Součástí našeho pracovního týmu je i mazlivá kočka Emilka.

Pracovní náplň:

Péče o klienty Domova, podpora a pomoc s činnostmi běžného života

Váš profil:

• minimálně ukončené základní vzdělání, výhodou je akreditovaný rekvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách (dle zákona o sociálních službách 108/2006 Sb.), nebo středoškolské vzdělání v příslušném sociálním oboru
  • zodpovědnost a osobnostní předpoklady pro práci s lidmi s demencí
  • schopnost empatie, psychická odolnost a celkově dobrý zdravotní stav
  • schopnost pracovat samostatně i v týmu
  • bezúhonnost
  • ochota dále se vzdělávat v dané oblasti práce a přijímat nové informace
  • praxe v oblasti práce s lidmi s demencí vítána
  • uživatelská znalost práce na PC
  • časová flexibilita

Nabízíme:

• smysluplnou, odpovědnou a metodicky vedenou práci na Dohodu o provedení práce
  • zázemí silné organizace
  • možnost dalšího profesního rozvoje
  • možnost skloubení práce a studia
  • spolupráci v přátelském pracovním kolektivu v příjemném komorním prostředí Domova
  • odpovídající finanční ohodnocení dle zařazení do mzdového tarifu

Mám zájem o tuto pozici

Odesláním zprávy souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google

Kontaktní osoba

Ivana Otřísalová

ředitelka Domova se zvláštním režimem

251 552 781 (po-pá: 8-16.30 hod)

Logo na pozadí

Nenašli jste vhodnou pozici pro Vás? Kontaktujte nás.

Mgr. Pavel Šimek

zástupce ředitele

Sdílíte stejné hodnoty jako my?

Dar (srdce nad rukama)

Lidskost

Charitní služba vyžaduje nasazení celého člověka. Svým osobním přístupem vtiskují pracovníci Charity běžným pracovním postupům charakter služby lásky bližním.

Konverzace

Poctivost

Pracujeme poctivě. Usilujeme o nejlepší řešení pro ty, kterým pomáháme. Nehledáme zkratky, které by nám usnadnili práci na úkor kvality.

Skupina lidí

Solidarita

Solidarita je pro nás postojem empatie, s níž se snažíme vcítit do situace chudých a potřebných a vidět svět z jejich perspektivy.

Vysokoškolská čepice

Profesionalita

Usilujeme o vysokou kvalitu naší práce, na které často závisejí těžké životní osudy. Je nám vlastní postoj celoživotního vzdělávání.

Co nabízíme

Ruce

Smysluplnost

Výsledky naší práce reálně ovlivňují k lepšímu životy lidí, kteří se ocitli v nouzi. Ať pracujete na jakékoli pozici, vaší prací se na tomto výsledku podílíte.

Diplom

Profesní růst

Jsme silná organizace s velkým množstvím služeb a projektů, která nabízí možnost dalšího profesního rozvoje.

Zaměstnanec

Životní poslání

Nabízíme účast na díle, které se může stát vaším životním posláním. Charita není zaměstnání, Charita je životní styl a poslání.

Dar (srdce nad rukou)

S Boží pomocí

„Když nestaví dům Hospodin, marně se lopotí, kdo ho stavějí… Marné je časně vstávat, dlouho vysedávat u práce, jíst chléb námahy.“ (Žalm 127)