Centrum zahraniční spolupráce se věnuje rozvojovým programům v Indii, Ugandě, Zambii a Bělorusku. Provozuje v Londýnské 44 v Praze 2 kontaktní kancelář pro dárce a veřejnost. Hledáme pracovníka této kontaktní kanceláře odpovědného za komunikaci s dárci a administrativní agendu spojenou s programem Adopce na dálku® a dalšími rozvojovými projekty.

Místo: Praha
Typ vztahu: Plný úvazek
Nástup od: Ihned

Pracovní náplň:

• KOMUNIKACE S DÁRCI a související administrativa – prezentace programu Adopce na dálku® www.adopcenadalku.cz a souvisejících projektů CZS Charity Praha, reakce na dotazy dárců, fundraising (telefon/e-mail), osobní jednání s dárci
  • PRÁCE S DATABÁZÍ DÁRCŮ – registrace nových dárců, import a export dat
  • PRÁCE S PLATEBNÍ DATABÁZÍ – bezhotovostní platby, alokace, sestavy, připomínky/upomínky plateb, mimořádné/vrácené platby, daňová potvrzení

Váš profil:

• min. vzdělání SŠ /humanitní, finanční obory/
  • výborné komunikační schopnosti, kultivované vystupování
  • výborná znalost češtiny slovem i písmem
  • základní znalost angličtiny, znalost ruštiny výhodou
  • znalost práce na PC /Microsoft Office/
  • zodpovědnost, pečlivost, analytické myšlení
  • schopnost pracovat samostatně i v týmu
  • všeobecný rozhled
  • orientace v křesťanském prostředí

Nabízíme:

• smysluplnou a odpovědnou práci na plný úvazek
  • zodpovědnost a důvěru ve vaše schopnosti, možnost kreativního přístupu a profesního rozvoje
  • zázemí silné organizace, která je součástí katolické církve
  • spolupráci ve sladěném týmu v příjemném prostředí

Nástup na tuto pozici je ihned.
Své životopisy a motivační dopisy (případně doporučení duchovního správce) zasílejte na e-mailovou adresu czs@praha.charita.cz.
Vybraní uchazeči budou pozváni k osobním pohovorům.

Mám zájem o tuto pozici

Odesláním zprávy souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Kontaktní osoba

Mgr. David Flak

ředitel Centra zahraniční spolupráce

224 246 519, 224 246 573

Logo na pozadí

Sdílíte stejné hodnoty jako my?

Dar (srdce nad rukama)

Lidskost

Charitní služba vyžaduje nasazení celého člověka. Svým osobním přístupem vtiskují pracovníci Charity běžným pracovním postupům charakter služby lásky bližním.

Konverzace

Poctivost

Pracujeme poctivě. Usilujeme o nejlepší řešení pro ty, kterým pomáháme. Nehledáme zkratky, které by nám usnadnili práci na úkor kvality.

Skupina lidí

Solidarita

Solidarita je pro nás postojem empatie, s níž se snažíme vcítit do situace chudých a potřebných a vidět svět z jejich perspektivy.

Vysokoškolská čepice

Profesionalita

Usilujeme o vysokou kvalitu naší práce, na které často závisejí těžké životní osudy. Je nám vlastní postoj celoživotního vzdělávání.

Co nabízíme

Ruce

Smysluplnost

Výsledky naší práce reálně ovlivňují k lepšímu životy lidí, kteří se ocitli v nouzi. Ať pracujete na jakékoli pozici, vaší prací se na tomto výsledku podílíte.

Diplom

Profesní růst

Jsme silná organizace s velkým množstvím služeb a projektů, která nabízí možnost dalšího profesního rozvoje.

Zaměstnanec

Životní poslání

Nabízíme účast na díle, které se může stát vaším životním posláním. Charita není zaměstnání, Charita je životní styl a poslání.

Dar (srdce nad rukou)

S Boží pomocí

„Když nestaví dům Hospodin, marně se lopotí, kdo ho stavějí… Marné je časně vstávat, dlouho vysedávat u práce, jíst chléb námahy.“ (Žalm 127)