Naši partneři a významní dárci

Ministerstvo práce a sociálních věcí finančně podporuje sociální služby poskytované Arcidiecézní charitou Praha.

Magistrát Hlavního města Prahy finančně podporuje sociální služby poskytované Arcidiecézní charitou Praha.

Ministerstvo vnitra (MV) podporuje několik aktivit Charity Praha: Odbor azylové a migrační politiky podporuje Program podpory potírání nelegální migrace; p rojekt Dobrovolnické služby v zahraničí podporuje Odbor prevence kriminality. Středisko Migrace Charity Praha dále spolupracuje se Správou uprchlických zařízení při poskytování humanitárního šatníku, nákupech a volnočasových aktivitách migrantů v Přijímacím středisku pro žadatele o mezinárodní ochranu Praha Ruzyně.

Open society fund Praha finančně podporuje projekt Poradny Magdala "Tváře lásky" a "Projekt na podporu obhajoby práv pracovních migrantů", na kterém se podílí Charita ČR, Diecézní charita ČB, Diecézní charita Plzeň a Arcidiecézní charita Praha.

Poradna Magdala realizuje v rámci Evropského uprchlického fondu projekt nazvaný "Projekt Magdala - Všestranná podpora obchodovaným osobám, dalším zranitelným skupinám a jejich dětem."

Za podpory Evropského fondu pro integraci státních příslušníků třetích zemí je realizován projekt "Asistenční služby příslušníkům třetích zemí na území Prahy a Středočeského kraje."

Nadace České spořitelny je generálním partnerem Charity Česká republika. Od roku 2004 finančně podporuje vybrané sociální projekty (arci)diecézních Charit.
V rámci Gift Matching programu podporuje UniCredit Bank charitní Azylový dům sv. Terezie pro lidi bez domova. Pracovníci banky přispívají na Azylový dům a banka poté jejich dar zdvojnásobí.
Alza.cz Děkujeme společnosti Alza.cz za dar velkoformátové tiskárny.
Nadace Terezy Maxové podporuje Poradnu Magdala.

Nadace Agrofert finančně podporuje Středisko pečovatelská služba.

Děkujeme firmě BESTSELLER za finanční podporu Azylového domu sv. Terezie.
Městská část Praha 18 - Letňany podpořila charitní sociální bydlení.
  Městská část Praha 10 finančně podporuje Středisko pečovatelská služba.
časopis Rodinný život Časopis Rodinný život informuje o naší činnosti. Děkujeme za spolupráci.
PRAGUE BOATS 2015 SINCE Děkujeme Prague boats za podporu letního pobytu běloruských dětí z programu Adopce na dálku®.
  Firma ADC.net zajišťuje nově internet klientům Fatimy se slevou a za zvýhodněných podmínek. Ujala se též zajištění internetu zdarma pro společné užívání klientů a zaměstnanců Domu.
  COONOOR-CALVI

Firma BETA Jablonec nad Nisou prodává kvalitní oblečení z bavlněného úpletu vlastních obchodních značek CALVI a COONOOR®. Dlouhodobě spolupracuje s Centrem zahraniční spolupráce, podporuje finančně konkrétní rozvojové programy v Indii, vydává nástěnný kalendář s fotografiemi z Indie, který podporuje činnnost Charity Praha.

Za finanční podpory Ministerstva zahraničních věcí České republiky realizuje Centrum zahraniční spolupráce Charity Praha humanitární projekty (např. v Kongu v roce 2009 - 2011, severní Ugandě v roce 2010), rozvojové projekty (např. v Zambii v roce 2009 - 2012, v Burkina Faso v roce 2011) a projekty na podporu lidských práv a demokratizace v Bělorusku (2006 – 2010).

Azylový dům Gloria pro matky s dětmi podpořila již opakovaně společnost PwC v rámci svého programu Vánoční charita PwC. Ve sbírce přispívají zaměstnanci společnosti na vybrané dobročinné projekty, částkou ve stejné výši pak přispěje i firma.
Firma Vaše zeleň pečuje od roku 2009 o zahradu Centra pro tělesně postižené Fatima. Toto středisko od té doby také finančně podporuje. Centrum pro tělesně postižené Fatima děkuje za spolupráci a podporu.

Pracovníci Katolického domova studujících se účastní programu Adopce na dálku®, podporují vzdělání dětí z Indie.

Děkujeme zpravodajskému serveru Parlamentnilisty.cz za knihy z nakladatelství Olympia věnované Azylovému domu sv. Terezie.