Země:

Rodina

Rodiče

Arun Naik (kuchař)

Surekha Naik (žena v domácnosti)

Děti

bratr Abhay Naik (12 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

Government Higher Primary School

Tabule (ABC)

4. třída ZŠ

Formulář

angličtina

Zaměstnanec

příslušník armády

Hobby

hraní kabbadi a čtení knih

Více o dítěti

Jmenuji se Ashwit, prý mám dobré mravy a jsem velmi aktivní. Do školy chodím rád, mám dobré studijní výsledky, v letošním roce jsem ukončil třetí ročník. Rád se účastním různých akcí, které škola pořádá mimo rámec výuky. Baví mě také sport, například se svým bratrem někdy hrávám kriket. Jezdím na kole. K mým domácím povinnostem patří pomoc mamince s drobnými nákupy a také zalévání rostlin domy. Zúčastnil jsem se kreslířské soutěže a získal jsem cenu.

Pocházím ze čtyřčlenné rodiny, jsme dva sourozenci. Před pěti lety měl můj otec dopravní nehodu a utrpěl poranění na hlavě. Jeho stav vyžadoval operativní zákrok, který byl moc drahý, takže jsme si museli půjčit peníze u banky. Otcův stav je v současné době stabilizovaný, vyžaduje však jednou za tři měsíce kontrolu a také léky. Otec není schopen vykonávat jakékoliv práce na slunci. V rámci různých akcí konaných v naší obci připravuje jídlo. Máme pozemek o ploše zhruba 2 gunta, několik arekových a kokosových stromů. Naši rodiče by nám dětem rádi umožnili kvalitní vzdělání, což by za současné situace bylo takřka nemožné. Byli bychom proto rádi, kdybychom mohli získat nějakou podporu pro tento účel.

Vytisknout profil   ID: 39112

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

10 let

Pohlaví:

chlapec

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Podpořit dítě

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)