Do pracovního týmu Domova svaté Rodiny hledáme pracovníka nebo pracovnici v sociálních službách (místo výkonu práce Ulrychova 10 a Libocká 6, Praha 6), který/á bude pracovat s dospělými osobami s mentálním a kombinovaným postižením.

Místo: Praha
Typ vztahu: Plný nebo částečný úvazek
Nástup od: Dle dohody

Domov svaté Rodiny poskytuje celoroční pobytové služby pro dospělé osoby s mentálním a kombinovaným postižením s nabídkou běžných příležitostí k sociálnímu začleňování. Posláním Domova je vytvářet láskyplné prostředí a podmínky pro plnohodnotný, smysluplný život klientů a naplňování jejich seberealizace, přispívat k rozvoji jejich osobnosti a posilovat křesťanskou atmosféru v celém Domově.

Váš profil:

• ukončené základní nebo středoškolské vzdělání, výhodou je akreditovaný rekvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách (dle zákona o sociálních službách 108/2006 Sb.)
  • zodpovědnost a osobnostní předpoklady pro práci s lidmi s mentálním postižením
  • schopnost empatie, psychická odolnost a celkově dobrý zdravotní stav
  • schopnost pracovat samostatně i v týmu
  • bezúhonnost
  • ochota dále se vzdělávat v dané oblasti práce a přijímat nové informace

Nabízíme:

• smysluplnou, odpovědnou a metodicky vedenou práci na plný/částečný úvazek (možnost práce na dohodu)
  • zázemí silné organizace
  • možnost skloubení práce a studia
  • spolupráci v přátelském pracovním kolektivu
  • odpovídající finanční ohodnocení dle zařazení do mzdového tarifu
  • benefity (dotovaná strava, příspěvek na kulturu a sport, možnost supervize, bezplatné masáže, možnost dalšího vzdělávání, zvýhodněné půjčky zaměstnancům, příspěvek na rekreaci dětí, dovolená 5 týdnů)

Pro podrobnější informace můžete volat Marka Víta, mob. 734 435 115, nebo Denisu Běhounkovou, mob. 734 435 105.

Mám zájem o tuto pozici

Odesláním zprávy souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Kontaktní osoba

Ing. Pavel Kopka

ředitel Domova svaté Rodiny

Logo na pozadí

Sdílíte stejné hodnoty jako my?

Dar (srdce nad rukama)

Lidskost

Charitní služba vyžaduje nasazení celého člověka. Svým osobním přístupem vtiskují pracovníci Charity běžným pracovním postupům charakter služby lásky bližním.

Konverzace

Poctivost

Pracujeme poctivě. Usilujeme o nejlepší řešení pro ty, kterým pomáháme. Nehledáme zkratky, které by nám usnadnili práci na úkor kvality.

Skupina lidí

Solidarita

Solidarita je pro nás postojem empatie, s níž se snažíme vcítit do situace chudých a potřebných a vidět svět z jejich perspektivy.

Vysokoškolská čepice

Profesionalita

Usilujeme o vysokou kvalitu naší práce, na které často závisejí těžké životní osudy. Je nám vlastní postoj celoživotního vzdělávání.

Co nabízíme

Ruce

Smysluplnost

Výsledky naší práce reálně ovlivňují k lepšímu životy lidí, kteří se ocitli v nouzi. Ať pracujete na jakékoli pozici, vaší prací se na tomto výsledku podílíte.

Diplom

Profesní růst

Jsme silná organizace s velkým množstvím služeb a projektů, která nabízí možnost dalšího profesního rozvoje.

Zaměstnanec

Životní poslání

Nabízíme účast na díle, které se může stát vaším životním posláním. Charita není zaměstnání, Charita je životní styl a poslání.

Dar (srdce nad rukou)

S Boží pomocí

„Když nestaví dům Hospodin, marně se lopotí, kdo ho stavějí… Marné je časně vstávat, dlouho vysedávat u práce, jíst chléb námahy.“ (Žalm 127)