Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Indie Indie

Věk:

8 let

Pohlaví:

chlapec

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Rodina

Rodiče

David (natěrač)

Pushpa (pomocnice v domácnosti)

Děti

bratr Akash (11 let)

bratr Arun (13 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

Lourdes Boys' Higher Primary School

Tabule (ABC)

3. třída

Zaměstnanec

policejní důstojník

Hobby

tanec

Více o dítěti

Ajvith D. je přátelský a milý chlapec, který bere školu velmi vážně. Má hodně kamarádů, se kterými tráví volný čas. Nemá rád násilí a potyčky. Rád chodí do kostela a každou neděli si užívá se svojí rodinou na mši. Rád poznává nová místa a zbožňuje pikniky, kde se sejde celá rodina. Je zaměřený na svoji budoucnost. Má ambice dobře studovat stát se policejním důstojníkem.

Tatínek pracuje jako natěrač, ale není jednoduché sehnat v jeho oboru odpovídající práci. Je velká konkurence a pracovní místa ovládají vedoucí velkých staveb. Tato práce je také závislá na počasí. V období monzunových dešťů musí práci přerušit. Maminka je bez vzdělání a pracuje jako pomocnice v domácnosti a také přispívá svým nízkým příjmem do rodinného rozpočtu. Rodina nevlastní dům, žijí v pronájmu společně s tatínkovou matkou, která se léčí s krevním tlakem a má nemocné oči. I když se rodiče velmi snaží, aby zajistili svým dětem dobré vzdělání, finanční situace neumožňuje další náklady na studium.

Ajvith D.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

8 let

Pohlaví:

chlapec

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)