Tento student již svého "adoptivního rodiče" našel. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Uganda Uganda

Věk:

20 let

Pohlaví:

muž

709 Kč / měsíc

8 500 Kč / rok

Rodina

Rodiče

John Lusse (práce v zemědělství)

Prossy Nansamba (zemřela)

Děti

bratr Frank Ssembatya (23 let)

sestra Rita Najjembe (22 let)

bratr Pontian Mutondwa (20 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

St. Kizito Minor Seminary

Tabule (ABC)

6. ročník SŠ

Formulář

umění

Zaměstnanec

kněz

Hobby

hra na klavír

Více o studentovi

Ahoj, jmenuji se Aloysuis, je mi 20 let a chodím do 6. ročníku střední školy. Říkají o mně, že jsem přátelský a slušný a mám rád společnost druhých. Rád zpívám a hraji na klavír v kostelním sboru. Když mám volno, tak kreslím a vždy se účastním velikonoční výstavby kreseb. Sloužím jako ministrant a pomáhám doma rodině. Mám prý vůdčí schopnosti, ve škole mám na starosti zábavné aktivity, tuto pozici zvládám dobře. Mám rád banány a hovězí.

Bydlím s tatínkem a sestrou Zcela závisíme na zemědělství. Pěstujeme plodiny jako batáty, maniok, banány a fazole pro vlastní spotřebu a z peněz za přebytky platíme školné a potřeby pro domácnost. Já i moje setra chodíme do internátních škol, které stojí hodně peněz, to se z peněz za to, co vypěstujeme, nedá zaplatit. Naše plodiny trpí sezónními změnami počasí. Někdy nás pošlou ze školy domů a musíme pracovat v zahradě, abychom zaplatili školné. To ovlivňuje náš výkon v testech a zkouškách. Chodíme do kostela, společně okopáváme a společně jíme.

Vytisknout profil   ID: 33859

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Uganda Uganda

Věk:

20 let

Pohlaví:

muž

709 Kč / měsíc

8 500 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)