Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Hobby

čtení a poslech hudby

Více o dítěti

Její dům je vzdálen 15 km od vysoké školy, takže bydlí na internátu vysoké školy. Ovládá jazyk kannada a angličtinu. Je velice organizovaná a smysluplně tráví svůj čas. Snaží se neustále zlepšovat své dovednosti, zejména analytické a kritické myšlení.

Shwetin otec se živí rybolovem. Práce je mnohdy nebezpečná, bez jakýchkoli bezpečnostních opatření. Navíc jde o práci sezónní, zejména během těžkých monzunů je bez práce. Jeho žena prodává ryby za účelem navýšení příjmů rodiny. Ořechy, které pěstují na svém malém poli, slouží pouze pro vlastní potřebu. Nemají žádný jiný zdroj příjmu.

Země:

Indie Indie

Věk:

17 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.