Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Indie Indie

Věk:

10 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Venkatesh (práce v zemědělství)

Nagarathna (práce v zemědělství)

Děti

bratr Tanusha (8 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

Government School

Tabule (ABC)

5. třída ZŠ

Formulář

kannadština

Zaměstnanec

učitelka

Hobby

tanec

Více o dítěti

Ahoj, jmenuju se Amrutha. Chodím už do páté třídy a ve škole se opravdu snažím, chci se totiž stát učitelkou. Můj nejoblíbenější předmět je kannadština. Jednou jsem ve škole vyhrála v soutěži tradičních šatů. Měla jsem z toho opravdu velkou radost! Po škole pomáhám mamince s úklidem, nebo chodím na malé nákupy. Když mám splněné povinnosti, jdu si hrát s kamarády. Nejraději hraji hru kabaddi – to je něco jako u Vás hra hutututu. A co ještě ráda dělám? Baví mě tancování.

Bydlím s tatínkem, maminkou a mladším bráškou v našem malém, ale vlastním domku. Máme také menší zahrádku, kde si můžeme pěstovat rýži pro naši spotřebu. Tatínek je zemědělcem, ale jeho práce není pravidelná. Jako všichni zemědělci pracuje pouze v období dešťů a dostává jen denní mzdu. Jednou se v práci zranil a od té doby vidí špatně na pravé oko. Maminka se snaží ze všech sil nás také zaopatřit, ale trápí ji bolesti břicha, na které bere léky. I tak se snaží v sezóně pravidelně pracovat na poli nedaleko od našeho domku, aby si něco přivydělala a mohla být doma, než přijdeme s bráškou ze školy. Rodiče nám chtějí zajistit kvalitní vzdělání, ale nemají to moc jednoduché, proto jim alespoň vypomáhám doma. (NF)

Vytisknout profil   ID: 35975

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

10 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)