Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Indie Indie

Věk:

6 let

Pohlaví:

chlapec

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Subraya Tandel (pracovník na rybářské lodi)

Kavya Tandel (žena v domácnosti)

Děti

sestra Amruta Tandel (10 let)

sestra Amulya Tandel (10 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

Higher Primary School, Mallukurwa

Tabule (ABC)

1. třída ZŠ

Formulář

kannadština (místní jazyk)

Zaměstnanec

bankovní úředník

Hobby

venkovní hry

Více o dítěti

Jmenuji se Chinmay a všichni o mně říkají, že jsem velmi roztomilý. Začal jsem chodit do první třídy, ale už teď mi to opravdu moc jde. Chodím tam každý den a vždy dávám na hodině pozor. Mluvím plynně kannadsky a konkani a také moc rád recituju. Až budu velký, chci se stát bankovním úředníkem. Rád si hraju venku, s mými kamarády hrajeme nejraději kriket. Mou nejoblíbenější barvou je žlutá a nejoblíbenějším jídlem je Uppitu, protože mám rád pálivá jídla.

Můj tatínek pracuje na rybářské lodi. Tato loď mu však nepatří, a proto nedostává tak vysoký plat. Ten se odvíjí od toho, kolik ryb chytí, a to on může jen těžko ovlivnit. Maminka se stará o nás děti a o domácnost. Bohužel nemáme své pole, na kterém bychom mohli pěstovat plodiny, které bychom buď prodávali, nebo je měli aspoň k jídlu. Tatínkův plat je tudíž jediné, co pokryje náklady naší rodiny. Žijeme v malém domečku, který nutně potřebuje opravit. Navíc musela maminka před třemi lety na operaci a od té doby máme velké dluhy. Tatínek i maminka chtějí, abychom měly to nejlepší vzdělání, ale bohužel si nemohou dovolit z nízkého platu zaplatit školné pro všechny tři dcery.

Vytisknout profil   ID: 35609

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

6 let

Pohlaví:

chlapec

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)