Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Indie Indie

Věk:

9 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Ravi S (zedník)

Jyothi (žena v domácnosti)

Děti

sestra Sinchana (11 let)

bratr Niranjan (8 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

Prema Jyothi Convent (Govt. Aided)

Tabule (ABC)

2. třída ZŠ

Formulář

kannadština (místní jazyk)

Zaměstnanec

zdravotní sestra

Hobby

hraní míčových her

Více o dítěti

Ahoj, moje jméno je Deepa a ostatní o mně říkají, že jsem hodná a slušně vychovaná dívka. Chodím do druhé třídy a ve škole mě to moc baví, protože se ráda učím. Když přijdu po škole domů, tak si většinou čtu a píšu. O víkendech chodím na hodiny tance.

Se svojí rodinou bydlím v malém domečku. Mám dva sourozence a domácnost se u nás stará maminka. Aby toho neměla moc, pomáhám jí alespoň s umýváním nádobí. Tatínek je zedník a živí celou rodinu. Aby nás zabezpečil, tvrdě pracuje, ale jeho plat je nízký a na naše výdaje většinou nestačí. Rodiče ví, že vzdělání je důležité, jenomže poplatky za školu jsou moc vysoké. Bojím se, že budu muset ze školy odejít a to by mě mrzelo, protože bych chtěla studovat dál a stát se zdravotní sestrou.

Vytisknout profil   ID: 36419

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Země:

Indie Indie

Věk:

9 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?