Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Uganda Uganda

Věk:

8 let

Pohlaví:

dívka

584 Kč / měsíc

7 000 Kč / rok

Rodina

Rodiče

John Ssali (motorkář (Boda-Boda))

Grace Nakaye (rolnice)

Děti

bratr Achileo Ssegawa (9 let)

sestra Deborah Namutebi (5 let)

bratr Andrew Kigunddu (3 roky)

Vzdělání a zájmy

Škola

St. Matia Mulumba Kazansaya Primary School

Tabule (ABC)

1. třída ZŠ

Formulář

matematika

Zaměstnanec

učitelka

Hobby

hraní vybíjené

Více o dítěti

Jmenuju se Doreen a je mi osm let. Chodím do první třídy a dávám vždy pozor, co nám učitelé říkají. Jednou bych se sama chtěla stát učitelkou. Můj nejoblíbenější předmět je matematika. Domácí úkoly vypracuju většinou sama a ještě zvládnu pomoci i svým přátelům. Když zrovna nejsem ve škole, ráda hraju vybíjenou nebo vyrábím panenky z banánových vláken.

Bydlím se svojí babičkou, bratrem a sestřenicí. U nás doma mám na starosti mytí nádobí. Moji rodiče se rozvedli a rozdělili si nás. Maminka se s mými dvěma dalšími sourozenci odstěhovala ke svým rodičům. Tatínek se taky odstěhoval a vydělává si tím, že převáží lidi s jejich věcmi na pronajaté motorce. Nějaké peníze posílá i k nám domů. Babička pěstuje banány, které potom prodává s maniokovou moukou ostatním lidem. Tak získá alespoň nějaké peníze, aby nám zaplatila školu.

Vytisknout profil   ID: 35992

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Země:

Uganda Uganda

Věk:

8 let

Pohlaví:

dívka

584 Kč / měsíc

7 000 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?