Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Indie Indie

Věk:

21 let

Pohlaví:

dívka

500 Kč / měsíc

6 000 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Adolf (pracovník v prádelně)

Mary (v domácnosti)

Děti

Melwin (18 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

Queen of the Apostles Convent, Vamanjoor, Mangalore

Tabule (ABC)

noviciát

Zaměstnanec

řádova sestra

Hobby

vaření, zahradničení, společenské a venkovní hry

Více o dítěti

Mareena je v rodině starší ze dvou sourozenců. K jejím zálibám patří vaření, zahradničení, hra na klávesy. Zajímá ji také matematika a účetnictví. Ráda poslouchá duchovních písně a do deníku si zapisuje inspirativní myšlenky a verše. Je připravená sloužit každému, kdo to bude potřebovat. Mareena je zbožná, poslušná a šťastná, že se rozhodla stát se řeholní sestrou.

Mareena pochází z venkova a její rodiče tvrdě pracují – otec v prádelně a matka je v domácnosti. Mareena má ještě bratra. Rodina bydlí ve vlastním malém domku, nemají však žádnou půdu, která by jim pomohla se uživit. Přes všechnu námahu při zajišťování živobytí jsou rodiče jsou šťastní, že se jejich dcera rozhodla pro duchovní povolání. Podporují Mareen v její cestě všemi možnými způsoby.

Země:

Indie Indie

Věk:

21 let

Pohlaví:

dívka

500 Kč / měsíc

6 000 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.