Země:

Hobby

běhání

Více o dítěti

Dobrý den! Jmenuji se Ganavi a chodím do 2. třídy. Ve škole mě nejvíc baví matematika a po škole nejraději hraju s kamarády Langdi. To soupeří dva týmy, jeden pronásleduje a druhý se brání a musí se při tom skákat na jedné noze. Je to velká legrace! Když přijdu domů, pomáhám mamince. K jídlu maminka někdy připravuje placky Chapati a když je dobrý den tak i kuře, to mi chutná nejvíc! Taky si ráda prohlížím obrázky různých divokých zvířat – lvů, tygrů a vlků. Šváby, ale ráda nemám, bojím se jich. Každý týden se těším na neděli, protože se všichni večer díváme na kannadský film, když máme štěstí.

Bydlím s maminkou, tatínkem a starším bráškou Rahulem. Tatínek pracuje jako námezdní dělník a vydělává jen málo peněz. Někdy, když jdu s maminku na nákup, ráda bych koupila nějaké dobroty, nebo nějaké maso. Ale bohužel dobroty, kuřecí a ryby máme jen k příležitostem nějakých oslav, kdy k nám přijedou ostatní členové rodiny. Jinak většinou máme rýži a zeleninu. Pokud si to můžeme dovolit, tak maminka udělá omáčku ze špenátu nebo Ragi kuličky – ty se dělají z mouky a vody. I když vidím, že je to pro rodiče velmi náročné ušetřit nějaké peníze na naší školu, moc se snaží. S bráškou si toho vážíme a přejeme si dále studovat, abychom se jednou postarali o naše rodiče. (MB)

Vytisknout profil   ID: 38478

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

8 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Podpořit dítě

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)