Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Indie Indie

Věk:

8 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Suresh Haller (řidič)

Malini Haller (žena v domácnosti)

Děti

sestra Bhavya Haller (1 rok)

Vzdělání a zájmy

Škola

Government Lower Primary School, Mudkani

Tabule (ABC)

2. třída ZŠ

Formulář

kannadština

Zaměstnanec

učitelka

Hobby

kreslení

Více o dítěti

Ahoj, moje jméno je Manasa a chodím do druhé třídy. Už umím anglickou i kannadskou abecedu a ráda se učím číst. Učitelé mě často chválí a říkají, že jsem šikovná. Chodím na hodiny tance a baví mě přednášet před ostatními spolužáky. Ráda si hraji se svojí malou sestřičkou Bhavyou a také s kamarády z vesnice. Mezi naše nejoblíbenější hry patří lagori a carom. Dokážeme tím strávit klidně celé odpoledne. Doma pomáhám mamince starat se o našeho nemocného dědečka a také spolu chodíme pro pitnou vodu. .

Naše rodina má pět členů. Všichni bydlíme v malém, skromně zařízeném domě. Nejstarší z nás je dědeček, trpí tuberkulózou a rodiče říkají, že jeho léčba stojí spoustu peněz. Všichni bychom si přáli, aby mu bylo dobře. Tatínek pracuje jako řidič, jeho práce je nestálá a teď, během pandemie, jí má opravdu málo. Maminka s námi zůstává doma a o všechny se hezky stará. Naše rodina pěstuje kokosovníky a arekové palmy, bohužel se jim moc nedaří, protože je napadají různí škůdci a spoustu plodů nám kradou opice. Nemáme vlastní zdroj vody, musíme pro ni chodit do státní studny. Rodiče se moc snaží šetřit, ale ze skromného výdělku mi nemohou zaplatit školné. Moc bych si přála, aby se nám dostalo nějaké pomoci a já se mohla i dál učit.

Vytisknout profil   ID: 36837

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

8 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)