Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Uganda Uganda

Věk:

7 let

Pohlaví:

chlapec

584 Kč / měsíc

7 000 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Ian Washiko (Práce v zemědělství)

Buluma Mildred (Práce v zemědělství)

Vzdělání a zájmy

Škola

New Homeland Nursery & P/s

Tabule (ABC)

1. třída ZŠ

Formulář

Angličtina

Zaměstnanec

Doktor

Hobby

Hraní fotbalu a vybíjené

Více o dítěti

Zdravím. Jmenuji se Michael a v říjnu mi bude sedm let. Jsem vždycky dobře naladěný a přátelský. Rád ostatním pomáhám a starám se o ně. Víc si rozumím s holkama než s ostatními kluky. Do školy chodím moc rád, nejradši bych nezameškal jedinou vyučovací hodinu. Můj oblíbený předmět je matematika, číst čísla mě moc baví. V hodinách pomáhám i svým spolužákům. Co mě ale nebaví je práce na poli. K jídlu mám nejradši rýži s masem a z ovoce plody chlebovníku, které sklízím přímo u nás na zahradě. Když jsem hladový, jsem nabručený a nechci se s nikým bavit.

V naší rodině rozhoduje moje maminka. Máme dům se třemi místnostmi, kde nás bydlí dohromady sedm; máma, já, teta a čtyři moji nevlastní sourozenci. Do školy chodí jen čtyři z nás, včetně mě. Chodíme do ní každý den pěšky dva kilometry. Táta s námi nebydlí, ani nám nedává peníze. Našel si novou ženu, se kterou založil rodinu, a má co dělat, aby uživil je, protože nevydělává moc peněz. Máma nás živí prací na poli. Má malý stánek, kde prodává zeleninu, aby měla z čeho zaplatit školné. Ne vždycky na něj máme, proto musím někdy zůstat doma, což mě velmi mrzí. Na poli pracujeme společně a společně navštěvujeme i kostel. S ostatními členy naší komunity si moje rodina dobře rozumí. Do budoucna by máme chtěla rozšířit svůj stánek a také bychom chtěli začít chovat drůbež.

Vytisknout profil   ID: 39069

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Uganda Uganda

Věk:

7 let

Pohlaví:

chlapec

584 Kč / měsíc

7 000 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)