Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Uganda Uganda

Věk:

7 let

Pohlaví:

chlapec

584 Kč / měsíc

7 000 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Kizangi Jafali (pouliční prodejce)

Namboozo Zubeda (rolnice)

Děti

Buule Jamira (15 let)

Kabuya Sowedi (12 let)

Nagudi Fatumah (8 let)

Madoi Juma (2 roky)

Vzdělání a zájmy

Škola

Buwundo Primary School

Tabule (ABC)

školka

Zaměstnanec

stavař

Hobby

hra na schovávanou, vyrábění balonků a autíček

Více o dítěti

Muslim je chytrý a přátelský chlapec. Ve škole má dobré výsledky a snadno si dělá nové kamarády. Po vyučování rád staví různá hliněná díla doma na dvorku nebo soutěží s kamarády v kutálení pneumatik. Jeho oblíbená barva je fialová. Muslim mluví lugandsky, jazykem Lugisu a začal se učit anglicky.

Muslim žije s matkou a svými čtyřmi sourozenci v pronajatém domku o dvou místnostech. Všechny děti, až na to nejmladší, chodí do školy. Otec, který žije s jinou ženou, občas rodinu navštěvuje a posílá peníze na nájem. Příležitostně pracuje jako pouliční prodejce s bižuterií a kosmetikou. Matka pěstuje plodiny na pronajatém pozemku. Každý pátek matka společně s dětmi chodí na modlitby.

Země:

Uganda Uganda

Věk:

7 let

Pohlaví:

chlapec

584 Kč / měsíc

7 000 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.