Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Indie Indie

Věk:

2 roky

Pohlaví:

chlapec

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Gajanand Jogi (pomocník v malém hotelu)

Kusuma (žena v domácnosti)

Děti

Tarun (8 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

Anganwadi, Mavinkurva

Tabule (ABC)

školka

Zaměstnanec

policista

Hobby

kreslení

Více o dítěti

Aditya je upřímný a upovídaný chlapec. Má velmi blízky vztah s maminkou, kterou miluje nadevše a vždy ochotně pomáhá s domácími pracemi. Má dobrou paměť. Učí se anglickou a kanadskou abecedu, má rád hudbu a svůj volny čas tráví nejraději s pastelkami v ruce. Má vrozenou kýlu, která by měla byt odoperovaná, ale zatím nezbývá peněz na jeho léčbu.

Tatínek Adity kvůli pití se dostal do sporu se svou vlastní rodinou a museli se přestěhovat do domu rodičů manželky, kde bydlí dalších deset příbuzných. Pracuje jako pomocná sila v hotelu a peněz domu nosí málo. Babička z matčiny strany se snaží ukrojit aspoň částku ze svého skromného důchodu, aby dětem byly zajištěné základní potřeby, však nejvíc touží po dobrém vzdělaní.

Země:

Indie Indie

Věk:

2 roky

Pohlaví:

chlapec

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.