Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Indie Indie

Věk:

6 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Ashok Naik (pomocník v hotelové kuchyni)

Mangala Naik (žena v domácnosti)

Děti

Sahana Naik (8 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

Government Lower Primary School

Tabule (ABC)

1. třída

Zaměstnanec

učitelka

Hobby

zpěv, kreslení a vybarvování obrázků

Více o dítěti

Sanjana ukončuje první třídu a v letošním školním roce postoupí do druhé. Je nadaná, svým studiím věnuje maximální úsilí a pozorně poslouchá paní učitelku. Jejím oblíbeným předmětem je matematika. Mluví kokansky a kannadsky a ve škole se učí angličtinu. Domácí úkoly vždy dělá společně se svou o rok starší sestrou Sahanou. Krásně zpívá, miluje oranžovou barvu a místní sladkou pochoutku Laddu.

Oba rodiče vystudovali pět tříd. Otec pracuje jako pomocná síla v kuchyni v malém hotelu a maminka se stará o domácnost. Bydlí s nimi i babička, která již nepracuje kvůli věku a zdravotnímu stavu. Vlastní domeček postrádající základní vybavení, ale nemají půdu ani jiný zdroj příjmu.

Země:

Indie Indie

Věk:

6 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.