Země:

Rodina

Rodiče

P. Subramani (malíř)

S. Suguna (žena v domácnosti)

Děti

sestra Monisha (13 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

St.Xavier RC Primary School

Tabule (ABC)

2. třída ZŠ

Formulář

tamilština

Zaměstnanec

policistka

Hobby

tanec

Více o dítěti

Ahoj, jsem Iniya. Můj oblíbený předmět ve škole je tamilština. V první třídě jsem se zúčastnila školní řečnické soutěže a jako téma jsem si zvolila životní prostředí. Do budoucna si chci připravit více témat a jít do soutěže znova. Nemám-li školu, ráda pomáhám mamince s úklidem a vařením. Také moc ráda tančím na tamilské písně a můj nejoblíbenější zpěvák se jmenuje Vijay. Mám moc ráda svoji sestru a je mi moc smutno, když nemůžeme být spolu. Z jídla mám nejraději citronovou rýži nebo rýži se smaženou cibulí. V budoucnu chci pracovat ve státní správě nebo v policii.

U nás na vesnici jsou všichni velmi chudí, naše rodina není výjimkou. Bydlíme v pronajatém, protože nemáme na vlastní dům. Otec pracuje jako malíř a často jezdí za práci do jiného města. Jeho práce je sezonní a občas také nevydělává nic, takže je to těžké. Máma nepracuje, protože prodělala autonehodu. Teď ji pořád bolí hlava a kosti. Vyžaduje stálou péči a drahou léčbu, za níž utrácíme téměř vše, co máme. Rodiče vědí, že já a moje sestra musíme studovat, protože bez vzdělání to nejde. Táta dělá co může, ale nestačí na všechno sám.

Vytisknout profil   ID: 37058

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

7 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Podpořit dítě

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Ing. Kamila Gelbičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)