Tento student již svého "adoptivního rodiče" našel. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Indie Indie

Věk:

27 let

Pohlaví:

muž

500 Kč / měsíc

6 000 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Antony (rybář)

Lilly (bez zaměstnání)

Děti

bratr Homer (24 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

St Joseph's Seminary

Tabule (ABC)

2. ročník teologie (cca 2 r. do konce studia)

Formulář

Písmo svaté

Zaměstnanec

kněz

Hobby

basketbal

Více o studentovi

Pochválen buď Pan Ježíš Kristus, jmenuji se Shelly Antony. Dá se říct, že teď jsem ve 12. ročníku na své kněžské cestě. Po pastorační formaci jsem nastoupil na Vyšší duchovní seminář sv. Josefa, kde v současné době studuji teologii druhým rokem. Náš seminář nabízí velice příjemné prostředí, jež nás utváří a připravuje na budoucí poslání duchovních cíleně. V rámci jednotlivých výukových předmětů získáváme informace z oblasti duchovní vědy, psychologie a různých dalších humanitních věd. Studium v semináři zahrnuje sedm let teoretického studia, jehož základem je filozofie a teologie a následuje jeden rok praxe. Filozofii jsem vystudoval ještě v Kérale, což je můj rodný stát. K nejvýznamnějším předmětům v rámci teologie patří studium rukopisů, kanonické právo, morální teologie, liturgie atd. Mým oblíbeným předmětem je kanonické právo. K mým zálibám patří čtení různých zajímavých článků a pojednání, zpěv, hra na varhany a také hraní různých her podporujících rozvoj fyzické zdatnosti. Na mé cestě za kněžským povoláním je mi významnou oporou i inspirací moje matka a rovněž několik přátel, kteří sami působí jako duchovní. (PS)

Soukromé informace o rodině si přeje sdílet s dárcem osobně.

Vytisknout profil   ID: 38395

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Indie Indie

Věk:

27 let

Pohlaví:

muž

500 Kč / měsíc

6 000 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)