Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Uganda Uganda

Věk:

6 let

Pohlaví:

chlapec

584 Kč / měsíc

7 000 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Claudio Ocaki (rolník)

Harriet Atimango (rolnice)

Děti

bratr Robert Mugisha (16 let)

bratr Hibron Rwothomio (11 let)

bratr Mungungeo Nathan (2 roky)

Vzdělání a zájmy

Škola

Oturgang boys

Tabule (ABC)

1. třída ZŠ

Formulář

psaní

Zaměstnanec

pilot

Hobby

fotbal

Více o dítěti

Jmenuji se Simon a chodím do první třídy. Říkají mně říkají, že jsem tichý kluk, který se rád s každým kamarádí. Chovám se pěkně k ostatním dětem a ty mi to vracejí. Rád chodím každý den do školy a můj učitel mě chválí za dobré výsledky. Dobře kreslím a běhám. Rodičům doma pomáhám tím, že nosím vodu. Občas pláču, to když rodičům není dobře a musejí být v posteli. Až budu velký, chtěl bych se stát pilotem.

Bydlím se svými rodiči a sourozenci a naše situace je velmi náročná. Oba rodiče jsou vážně nemocní, a tak nemůžou moc pracovat. Maminka občas prodává palačinky a doplňuje tak peníze k tomu, co jsme schopni sami vypěstovat. Do školy chodíme nepravidelně, protože ne vždy máme zaplacené školní poplatky. Do budoucna plánujeme, že postavíme domek se dvěma místnostmi a budeme ho pronajímat.

Vytisknout profil   ID: 36327

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Země:

Uganda Uganda

Věk:

6 let

Pohlaví:

chlapec

584 Kč / měsíc

7 000 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?