Tento student již svého "adoptivního rodiče" našel. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Uganda Uganda

Věk:

18 let

Pohlaví:

muž

584 Kč / měsíc

7 000 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Mwito Tadeo (farmář)

Namubiru Jane (macecha) (farmářka)

Děti

sestra Bukenya Mohammed (16 let)

Vzdělání a zájmy

Škola

Najja Education Centre

Tabule (ABC)

4. ročník SŠ

Formulář

výtvarná výchova

Zaměstnanec

elektrikář

Hobby

fotbal

Více o studentovi

Zdravím vás, jmenuji se Sulaiman, je mi osmnáct let a chtěl bych se vyučit elektrikářem. Mám přátelskou a pohodovou povahu, rád žertuji. Snažím se všem kolem pomáhat. Když zrovna nestuduji, baví mě různé sporty, konkrétně třeba fotbal. Často vyzývám své kamarády, aby si šli zahrát. K jídlu mám rád banány a kuřecí rizoto. Doma se rád starám o naše slepice a nejvíc šťastný jsem, když se nám narodí malá kuřátka.

Žiji s tátou a nevlastní maminkou v našem domku se čtyřmi místnostmi. S námi žije ještě moje starší sestra a čtyři nevlastní sourozenci – celkem osm osob. Máme alespoň solární panel, který osvětluje vnitřek domu. Rodiče jsou oba farmáři a živí se prodejem sezónních plodin. Máma se snaží navíc šetřit ve vesnickém spořicím spolku, aby později mohla peníze použít na domácí chov koz. Pole, co máme, má neúrodnou půdu, protože se na ní před tím už hodně pěstovalo, a tak si naši rodiče musí pro svoje hospodaření pronajímat jiné. Na to všechno bohužel není dostatek peněz. Z šesti dětí nás pět navštěvuje školu. Občas nám nezbydou peníze na něčí školné, a ten musí zůstat nějakou dobu doma. (PS)

Vytisknout profil   ID: 29166

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)

Země:

Uganda Uganda

Věk:

18 let

Pohlaví:

muž

584 Kč / měsíc

7 000 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.

Máte dotaz k programu Adopce na dálku®?

Alena Michněvičová

zahraniční projekty, Adopce na dálku®

224 246 573, 737 280 641 (po-pá: 8-16 hod)