Toto dítě již svého "adoptivního rodiče" našlo. Na pomoc čekají další dívky a chlapci, kteří nemohou chodit do školy a potřebují vaši pomoc. Pomozte jednomu z nich.
Chci adoptovat na dálku

Země:

Indie Indie

Věk:

5 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Rodina

Rodiče

Preethi Fernandes

Vijay Fernandes

Děti

Prinston Fernendes (3 roky)

Vzdělání a zájmy

Škola

Vivekananda Eng. Med. School

Tabule (ABC)

předškolní

Zaměstnanec

řádová sestra

Hobby

jízda na kole

Více o dítěti

Valensiya je roztomilá a inteligentní holčička. Je odvážná, komunikativní, ráda zpívá písničky. Občas je trochu tvrdohlavá a všechno chce dělat po svém. Obzvlášť miluje svého tatínka a vždycky ho poslouchá. Dobře vychází s ostatními dětmi a je dobrou kamarádkou. V budoucnu chce být řádovou sestrou.

Otec Velensiyi pracuje jako pomocný dělník na stavbě za denní mzdu. Jeho práce není pravidelná. Kvůli křečovým žilám se nemůže fyzicky namáhat a trpí silnými bolesti. Bohužel na doporučenou operaci nemá peníze, lečí se pouze bylinkami. Maminka je aktivní členkou svépomocné skupiny.

Země:

Indie Indie

Věk:

5 let

Pohlaví:

dívka

410 Kč / měsíc

4 900 Kč / rok

Často kladené otázky k Adopci na dálku®

Kolik Adopce na dálku® stojí?

Jak probíhá komunikace s dětmi? Jak často a kdy děti píší?

Proč podporujeme komunitu?

Všechny dotazy

Podmínky a pravidla zahraničních projektů a rozvojového programu Adopce na dálku®

• Již od roku 1993 realizuje Arcidiecézní charita Praha (dále Charita Praha) v rozvojových zemích řadu projektů. Největším z nich je program Adopce na dálku®, jehož cílem je poskytování vzdělávání a zdravotní péče nejchudším dětem, stejně tak podpora širších komunit (jak obyvatel, tak místního prostředí, okolí a vybavenosti), v kterých tyto děti žijí. Aby bylo naše úsilí co nejúčinnější, je třeba dodržovat základní pravidla rozvojové spolupráce a přistupovat citlivě ke kultuře, ve které příjemci pomoci žijí.