Tříkrálový průvod centrem Prahy v čele s třemi králi na velbloudech AKCE ZRUŠENA

Místo: Praha-Malá Strana, Staré Město Termín: 3. 1. 2021, od 14:30

AKCI SE BOHUŽEL Z DŮVODU AKTUÁLNÍCH A PLÁNOVANÝCH OPATŘENÍ V PRAZE PROTI ŠÍŘENÍ KORONAVIRU NEBUDE KONAT.

Historickým centrem Prahy projde v neděli 3. ledna 2021 průvod v čele s třemi králi na velbloudech. Akcí chceme upozornit na Tříkrálovou sbírku, kterou pořádáme na pomoc sociálně slabým lidem v naší zemi.

Požehnání tříkrálovým koledníkům

Samotnému průvodu bude předcházet tradiční požehnání tříkrálovým koledníkům, které udělí pražský arcibiskup kardinál Dominik Duka v kostele sv. Tomáše v neděli 3. ledna v 14.30 hodin. Přítomni budou i tři králové, kteří pak z nedalekého Malostranského náměstí zahájí průvod centrem Prahy.

Tříkrálový průvod

Tříkrálový průvod zahájíme v 15 hodin z bývalého velkého parkoviště na Malostranském náměstí. Průvod v čele s třemi králi poputuje přes Karlův most a Mariánské náměstí až na Staroměstské náměstí k živému Betlému, kde králové předají své dary. Průvod tak lidem připomene legendu o putování tří mudrců do Betléma za nově narozeným Ježíškem.

Leták ke stažení

Další chystané akce

Postní almužna: Pomáhejte půstem!

Datum konání: 17. 2. - 1. 4. 2021