Pomozte seniorům

Zapomenutý Domov pro seniory, lidi s postižením a nemocné v běloruském Kryčevě potřebuje naši pomoc.

Čtěte více informací...

Nemocnice v Ugandě

K záchraně životů stačí docela málo. Zapojte se, prosíme, do sbírky pro Českou nemocnici v Ugandě.

Pomáhejte pomáhat!

Pomáháte rádi? Vyberte si způsob, jak podpořit lidi, kteří to potřebují.

Stacionář pro seniory

Služby stacionáře pro seniory jsou určeny seniorům, kteří bydlí se svými blízkými doma, ale přes den, kdy se o ně jejich rodiny nemohou  postarat, potřebují mít zajištěnou pomoc, podporu a kontakt s druhými lidmi.
Prostory stacionáře nabízí klientům příjemné prostředí s celodenním programem, jehož součástí je kondiční cvičení, trénování paměti, rukodělné práce, besedy s hosty, zpívání a mnohé jiné aktivity. Bezbariérové prostředí stacionáře poskytuje možnost aktivního pobytu v prostorách přilehlé zahrady, na jejímž vzhledu mohou senioři podle svých sil a schopností spolupracovat. Zajištěna je odborná pomoc při možném akutním zhoršení zdravotního stavu a samozřejmostí je i nezbytná míra asistence při všech hygienických i sociálních potřebách klientů, ale vše s ohledem na jejich osobní důstojnost a integritu.

Cílová skupina (komu umíme pomoci)

Cílovou skupinou jsou senioři, kteří potřebují pomoc druhé osoby a nezbytné sociální kontakty se svými vrstevníky. Služba je určena přednostně občanům Prahy 5, ale v zásadě je otevřena všem, kteří chtějí s pomocí odborně vyškoleného týmu pracovníků vést plnohodnotný život spolu se svými blízkými  nebo v místě, kde se cítí být doma.

Provozní doba

Pondělí – pátek 6 – 19 hod.

Ceník služby a formuláře pro uživatele služby ke stažení

Ceník

Žádost o poskytování služeb Denního stacionáře

V případě zájmu o tuto službu kontaktujte sociální pracovnici Adélu Mužíkovou.
Jak se k nám dostanete: mapa
Ředitelka střediska: Ivana Otřísalová

Arcidiecézní charita PrahaPOMÁHEJTE NÁM POMÁHAT!

Podpořte projekty na pomoc seniorům.
Podpořte nás finančním darem

Pomáhejte nám pomáhat!

Navštivte Penzion u sv. Kryštofa

Využijte služeb našeho penzionu.
Praha 10 - Záběhlice

TEL. 272 769 371