Benefiční koncert

Děkujeme vám za podporu našeho 25. benefičního koncertu!

Dejte šanci

chudým dětem získat vzdělání. Do programu Adopce na dálku® nyní zapojujeme dalších 170 potřebných dětí z Indie.

Nemocnice v Ugandě

10 let nám pomáháte zachraňovat životy. Pomáhejte, prosíme, i nadále.

Tváře lásky

V uplynulém roce jsme pracovali s dětmi z dětských domovů a výchovného ústavu. Věnovali jsme se prevenci domácího násilí a obchodu s lidmi.

Stacionář pro seniory

Služby stacionáře pro seniory jsou určeny seniorům, kteří bydlí se svými blízkými doma, ale přes den, kdy se o ně jejich rodiny nemohou  postarat, potřebují mít zajištěnou pomoc, podporu a kontakt s druhými lidmi.
Prostory stacionáře nabízí klientům příjemné prostředí s celodenním programem, jehož součástí je kondiční cvičení, trénování paměti, rukodělné práce, besedy s hosty, zpívání a mnohé jiné aktivity. Bezbariérové prostředí stacionáře poskytuje možnost aktivního pobytu v prostorách přilehlé zahrady, na jejímž vzhledu mohou senioři podle svých sil a schopností spolupracovat. Zajištěna je odborná pomoc při možném akutním zhoršení zdravotního stavu a samozřejmostí je i nezbytná míra asistence při všech hygienických i sociálních potřebách klientů, ale vše s ohledem na jejich osobní důstojnost a integritu.

Cílová skupina (komu umíme pomoci)

Cílovou skupinou jsou senioři, kteří potřebují pomoc druhé osoby a nezbytné sociální kontakty se svými vrstevníky. Služba je určena přednostně občanům Prahy 5, ale v zásadě je otevřena všem, kteří chtějí s pomocí odborně vyškoleného týmu pracovníků vést plnohodnotný život spolu se svými blízkými  nebo v místě, kde se cítí být doma.

Provozní doba

Pondělí – pátek 6 – 19 hod.

Ceník služby a formuláře pro uživatele služby ke stažení

Ceník

Žádost o poskytování služeb Denního stacionáře

Kontakty

V případě zájmu o tuto službu kontaktujte sociální pracovnici Kateřinu Rychterovou, DiS.
Jak se k nám dostanete: mapa
Ředitelka střediska: Ivana Otřísalová

POMÁHEJTE NÁM POMÁHAT!

Podpořte projekty na pomoc seniorům.
Podpořte nás finančním darem