„Adoptovaný“ Pavan z Indie dosáhl neuvěřitelného úspěchu. Stal se právníkem!

Program Adopce na dálku® mění životy chudých mladých lidí. Dalším důkazem je příběh Pavana, mladého muže ze sociálně slabé rodiny z kraje Shimoga v indickém svazovém státě Karnátaka. Jen díky programu Adopce na dálku® mohl Pavan zlepšit svůj život i život celé své rodiny.

Pavan pochází z rodiny, která vychovávala tři děti; finanční prostředky byly vždy velmi omezené. Jeho rodiče tvrdě pracovali, aby zajistili základní potřeby dětí, ale na vzdělání prostředky nezbývaly. V té chvíli vstupuje do příběhu program Adopce na dálku®.

Ve čtvrté třídě „adoptoval“ Pavana dárce z Česka. Díky tomu mohl chlapec dál chodit do školy, měl přístup ke knihám a učebnicím a mohl se plně věnovat svému vzdělání. To bylo pro něj přelomovým okamžikem, protože si uvědomil, že vzdělání je klíčem k lepší budoucnosti. Pavanovi rodiče byli vděční za tuto příležitost, kterou jejich syn dostal, a věděli, že je to pro něj šance na lepší život.

Pavanovy ambice byly vysoké. Po absolvování střední školy se rozhodl věnovat právu. V roce 2022 dokončil právnickou fakultu a nyní pracuje jako praktikant v právní kanceláři. Jeho specializací je trestní právo a momentálně se připravuje na náročné zkoušky, které ho budou kvalifikovat jako státního zástupce.

Pavan sní o tom, že se jednou stane soudcem, a věří, že tímto způsobem bude moci přispět k spravedlnosti a pomoci druhým. Je to jeho vášeň a cíl, na kterém tvrdě pracuje.

Pavan dosáhl mimořádného úspěchu. Není však jediný, na jehož život měl program Adopce na dálku® hluboký a trvalý vliv. Již 36 tisícům chudých dětí otevřeli dárci z Česka dveře k lepší budoucnosti. Další na svoji příležitost čekají. Seznamte se s dětmi z Indie, které právě čekají na „adopci“.

Na snímku: Pavan (uprostřed) se svými rodiči a sourozenci

Podpořte pomoc chudým lidem v Indii

Pomocí vašeho bankovního účtu můžete zaslat libovolnou částku. Každý dar je důležitý.

Na co váš příspěvek využijeme?

• Zaplatíme nadaným dětem z chudých rodin vzdělání.
  • Darujeme nejchudším dětem školní pomůcky.
  • Zorganizujeme ve vesnicích zdravotní osvětu.
  • Poskytneme drobné půjčky farmářům.

Pomáhejte s námi lidem v nouzi

Můžete pomoci jednorázově nebo přispívat pravidelně každý měsíc.
Váš dar proměníme v pomoc lidem, kteří naši podporu potřebují.

Děkujeme, že chcete pomáhat!

Pomoci můžete
online a hned Šipka nahoru (bílá)