Sestra Goretti v Praze

Sestra Maria Goretti z Indie se ve čtvrtek 13. prosince setká v Praze s dárci Centra zahraniční spolupráce.

Adventní výzva

Obdarujte o Vánocích nejen své blízké. Darujte pomoc i lidem s tělesným postižením.

25 let Adopce na dálku

Díky vaší pomoci mohlo získat vzdělání 32 tisíc potřebných dětí.
Děkujeme!

Chcete pomoci i Vy?

Nemocnice v Ugandě

K záchraně životů stačí docela málo. Zapojte se, prosíme, do sbírky pro Českou nemocnici v Ugandě.

Zveme vás na seminář Konflikt mezi rodiči očima dětí

Jsou pro vás velmi zátěžové rodičovské konflikty? Jak působí na dítě, když se před ním hádáte? Jak vám jde držet na uzdě své emoce a hněv? Chcete společně strávit čas s jinými rodiči, kteří sdílejí podobné obtíže? Potom vás srdečně zveme na náš sebezkušenostní seminář zaměřený na tato témata.

Vážení rodiče, dne 19. září od 16.00 na adrese Renoirova 614/7, Praha 5, vás srdečně zveme na seminář vedený speciální pedagožkou Mgr. Evou Píseckou a sociálním pracovníkem zaměřeným na komunikaci Mgr. Janem Konopáskem. Opět se sejdeme nad rodičovskými konflikty za přítomnosti dětí, budeme se učit nácviky komunikačních dovedností před dítětem a sdílet své zkušenosti s konflikty s ostatními maminkami a tatínky.

Hlásit se můžete do 15. září 2016 na adresu: kancelar.magdala@praha.charita.cz nebo telefonní číslo 739 002 900.

Další podrobnosti naleznete na přiložené pozvánce: seminář Konflikt mezi rodiči očima dítěte

MPSVAktivity projektu Podporovaná komunikace a rodičovská dohoda jsou podpořeny z dotačního programu Rodina a ochrana práv dětí MPSV.

Pomáhejte nám pomáhat!

Navštivte Penzion u sv. Kryštofa

Využijte služeb našeho penzionu.
Praha 10 - Záběhlice

TEL. 272 769 371